Cookie- og Privatlivspolitik
Kino i Cannes - Woody Allen kalder Oscars useriøse

Kino i Cannes - Woody Allen kalder Oscars useriøse

Kino.dk mødte Woody Allen og holdet bag 'Midnight in Paris'

Stem op!
2
Stem ned!
-2
(reset)

Efter gårsdagens pressekonference på 'Kung Fu Panda 2' med Angelina Jolie, Dustin Hoffman og Jack Black, var størrelsesforholdene på Cannes ligesom lagt fast.

Og det skulle ikke blive mindre på den tredje dag på festivalen.

Woody Allen, en af vor tids største instruktører (ikke målt på kommerciel succes, men på generel respekt og priser), var i byen med sin film, 'Midnight in Paris', som åbnede festivalen i onsdags.

Han og nogle af skuespillerne gav eksklusive interview med en række journalister. Desværre fik vi hurtigt at vide, at filmens hovedrolle, Owen Wilson, havde meldt afbud, så det blev til samtaler med Rachel McAdams, Michael Sheen og Leá Seydoux (Inglourious Basterds).

Woody Allen var trods sine 50 år i branchen og 75 somre på Jorden veloplagt og fokuseret, og han fortalte blandt andet, at man godt kan være forelsket i flere personer på samme tid.

”Men det er vigtigt, at man styrer sig, for ellers giver det for meget ballade,” fortalte instruktøren.

I 'Midnight in Paris' rejser Owen Wilson tilbage i tiden for at møde nogle af de største forfattere nogensinde. Men det har aldrig været Allens drøm at blive forfatter:

”Jeg har altid set mig selv som en mand i show bussiness, aldrig som en forfatter. Jeg kan skrive, men jeg bryder mig ikke om, at nogen skal rette i mine manuskripter.”

Allen har vundet adskillige priser, deriblandt en Oscar for klassikeren Mig og Annie (1977), men han har ingen forhåbninger om at gentage succesen med 'Midnight in Paris'.

”Jeg satser ikke på en Oscar og har ingen kampagne kørende på filmen. Enhver pris, der kræver en kampagne for at vinde, er en useriøs pris.”

Rachel McAdams, der blev kæreste med Michael Sheen under optagelserne, skal være med i efterfølgeren til Sherlock Holmes med Robert Downey Jr. i titelrollen.

Hun kunne dog ikke sige så meget om filmen, men afslørede, at hun ikke har nogen scener med svenske Noomi Rapace (Lisbeth Salander i Millennium-trilogien).

I morgen er der Cannes-premiere på Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand, og så gæster Johnny Depp og de andre piraterer den røde løber om aftenen. Så bliver det ikke meget større!

Midnight in Paris har premiere den 11. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Han læser nok ikke.
Men nu var det jo heller ikke p.gr.af filmsmagen, han skulle spærres inde.

9 timer siden
Marianne

Men ligefrem spærre ham inde, fordi han har en anden filmsmag? Nej, vel.

11 timer siden
Marianne

Jeg brød mig ikke meget om Moonlight, selvom den fik en Oscar for bedste film - men det er The Academy, der bestemmer.

11 timer siden
Michael

I min verden, hvis vi kun går udfra titel sangen, burde "From Russia With Love" ikke være med, da den kun fremgår i rulleteksterne, men da afstemni

11 timer siden
Kaj
Kaj

Vi har lissom set ham.

12 timer siden

Aktive debatter