Cookie- og Privatlivspolitik
Fedt klip fra 'Drive'

Fedt klip fra 'Drive'

Første kig på Winding Refns actionthriller

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Nogle filmprojekter er bare mere cool end andre. Danske Nicolas Winding Refns 70er-thriller ‘Drive’ er sådan et projekt.

Filmen har Ryan Gosling i hovedrollen som en Hollywood-stuntmand, der om natten er flugt-chauffør for kriminelle, og på trods af sin genre er filmen blevet udtaget til Cannes Filmfestival.

Foruden Gosling er Ron Perlman, Carey Mulligan og Christina Hendricks fra tv-serien 'Mad Men' på rollelisten.

Vi har endnu filmens trailer til gode, men det første klip fra filmen er netop lagt online - og klippet indfrier undertegnedes forventninger om en coolness-faktor på niveau med ’French Connection’ og film af Michael Mann.

Drive får verdenspremiere den 4. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ES-cape

Så Drive i går i biografen, filmen er ikke en blockbuster - men et vaskeægte kunstværk. Den er så godt instrueret og Nikolai har virkelig hentet de helt rigtige (og ikke mindst fantastiske) skuespillere, der hver og en leverer en fremragende indsats. Desuden er det en meget voldelig film, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem.

Men man skal vide, at det ikke er en film der bare kører med 100 kilometer i timen derudaf. Den foregår i et langsomt tempo, hvor man får mulighed for at komme ind under huden på vores navneløse helt. Dertil er musikken i filmen genial og man bliver helt fanget af den kunstneriske udførelse.

Vegas

Har lige set Fast Five.. så jeg er SÅ klar på flere hurtige biler og når det endda er med Ryan Gosling bag rattet så er det jo en no-brainer om man skal ind og se den... ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnuser/380510
Johnuser/380510

Nu der ikke blev plads til Coen-brødrene må det blive den sorte humor der vinder.

1 time siden
Karinuser/411488
Karinuser/411488

Med Blinkende lygter på 2.pladsen

2 timer siden
Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

4 timer siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

1 dag siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden

Aktive debatter