Cookie- og Privatlivspolitik
Fedt klip fra 'Drive'

Fedt klip fra 'Drive'

Første kig på Winding Refns actionthriller

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Nogle filmprojekter er bare mere cool end andre. Danske Nicolas Winding Refns 70er-thriller ‘Drive’ er sådan et projekt.

Filmen har Ryan Gosling i hovedrollen som en Hollywood-stuntmand, der om natten er flugt-chauffør for kriminelle, og på trods af sin genre er filmen blevet udtaget til Cannes Filmfestival.

Foruden Gosling er Ron Perlman, Carey Mulligan og Christina Hendricks fra tv-serien 'Mad Men' på rollelisten.

Vi har endnu filmens trailer til gode, men det første klip fra filmen er netop lagt online - og klippet indfrier undertegnedes forventninger om en coolness-faktor på niveau med ’French Connection’ og film af Michael Mann.

Drive får verdenspremiere den 4. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ES-cape

Så Drive i går i biografen, filmen er ikke en blockbuster - men et vaskeægte kunstværk. Den er så godt instrueret og Nikolai har virkelig hentet de helt rigtige (og ikke mindst fantastiske) skuespillere, der hver og en leverer en fremragende indsats. Desuden er det en meget voldelig film, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem.

Men man skal vide, at det ikke er en film der bare kører med 100 kilometer i timen derudaf. Den foregår i et langsomt tempo, hvor man får mulighed for at komme ind under huden på vores navneløse helt. Dertil er musikken i filmen genial og man bliver helt fanget af den kunstneriske udførelse.

Vegas

Har lige set Fast Five.. så jeg er SÅ klar på flere hurtige biler og når det endda er med Ryan Gosling bag rattet så er det jo en no-brainer om man skal ind og se den... ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

Så må det jo betyde, at der nu er en ledig praktik plads til os andre :)

6 timer siden
VM Vargauser/112791
VM Vargauser/112791

Der vil jeg godt lige sige, at det er ikke alle Søren'er der er sub 100 IQ drønerter og foretrækker hurtige biler og robotter i vores film

9 timer siden
Wayne

Pulp Fiction er en af Tarantinos bedste, og måske den bedste.

10 timer siden
Michael

Nu hedder den bare indtil videre "Halloween 2" på papiret som arbejdstitel, alle nævner den som Halloween 2, hvis du googler.

2 dage siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Synes det er en fin liste men efter min holdning mangler der : Åndernes Hus, Music of the Heart!!!

2 dage siden

Aktive debatter