Cookie- og Privatlivspolitik
To roller bekræftet i ny Superman-film

To roller bekræftet i ny Superman-film

De skal spille Supermans forældre

Stem op!
5
Stem ned!
-2
(reset)
Henry Cavill skal spille Superman i den kommende film af Zack Snyder. Men indtil videre er det så som så med andre skuespillere på rollelisten.

Nu står det dog fast, at Kevin Costner, der en måneds tid har været rygtet en rolle i filmen, skal spille Supermans adoptivfar på Jorden, Jonathan Kent. Og Diane Lane (Et hus i Toscana) er blevet castet som hans adoptivmor, Martha Kent.

På rygtebørsen er dansk-amerikanske Viggo Mortensen, Alice Eve (Overscoring) og Diane Kruger mulige tilføjelser til rollelisten.

Derudover afslører Zack Snyder, at hans film ikke vil tage udgangspunkt i de tidligere Superman-film, som Bryan Singers Superman Returns fra 2006 gjorde. Den vil heller ikke bruge John Williams’ udødelige temamusik, og der vil være mere action at finde i den nye film.

Snyder vil starte helt forfra på samme måde, som Batman Begins gjorde med flagermusmandens serie, og med Christopher Nolan ombord som manuskriptforfatter, kommer vi sikkert til at se en mørkere Superman end tidligere.

Superman: Man of Steel får premiere den 25. december 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

52 minutter siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

9 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

10 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

19 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

19 timer siden

Aktive debatter