Cookie- og Privatlivspolitik
Pattinson og Garfield favoritter til 'Akira'

Pattinson og Garfield favoritter til 'Akira'

Twilight-stjernen og den kommende Spider-Man i anime-filmatisering

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Akira er anime-klassikeren fra 1988 baseret på Katsuhiro Ôtomos japanske manga af samme navn, og en filmatisering har længe været undervejs.

Nu er der heldigvis for alvor ved at komme gang i projektet.

Manuskriptforfatteren Steve Kloves (Harry Potter-filmene) er allerede på plads, og nu leder Warner Bros. efter skuespillere til filmen.

Øverst på ønskelisten er Andrew Garfield, som er kendt fra The Social Network, og som skal spille Spider-Man i den kommende reboot. Også Twilight's Robert Pattinson er favorit til rollen som den ene af to hovedpersoner, Tetsu.

Til rollen som den anden hovedperson, Kaneda, er navne som Garrett Hedlund (TRON: Legacy), Michael Fassbender (X-Men: First Class), Chris Pine (Star Trek) og Justin Timberlake (The Social Network) samt Joaquin Phoenix (Walk the Line) blevet nævnt.

Endelig forlyder det, at instruktøren på filmen, Albert Hughes (Book of Eli), vil lave to film, og han går derved i fodsporet på Hobbitten, Twilight- og Harry Potter-afslutningerne.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Andrea

Robert Pattinson i en animé-film? ... det kan jo kun gå galt...

Monica

Nej Nej Nej Akira forbliver Akira, amerikaner skal ikke ødelægge endnu en cult klassiker.Se bare hvad de gjorde ved dragonball, de ødelage den. Og ikke nok med det så blev det en katastrofe så hold jer væk fra den. Hvis der er nogen som skal lave den skal det være japaneren.

KingOfTheRottenuser/15522

Jeg bliver virkelig dybt skuffet hvis de vælger ham til den rolle. Akira var en pisse fed serie og var også en rigtigt fed film. Hvis dette bliver en realitet gider jeg ikke bruge penge på den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.