Hvem vandt Justin Bieber-konkurrencen?

Konkurrencen er slut
Justin Bieber i den kommende koncertfilm
(© UIP)

Vi spurgte jer: Hvorfor er du fan af Justin Bieber?

Rigtig mange forklarede hvorfor (faktisk over 400 gode begrundelser!), og redaktionen på kino.dk er nu blevet en tand klogere på fænomenet Justin Bieber.

Men kun fem fans kunne vinde - og disse er nu fundet. Stort tillykke til:

Lisa:
Lisa beskriver simpelt, men godt, hvorfor Bieber er hendes store idol. Hun lægger især vægt på, at han kommunikerer meget med sine fans og at han ikke tænker på hans ”haters”.

Anne Christine Gerrild Knudsen:
Anne Christine understreger, at man ikke behøver at være decideret ”belieber”, for at være en ægte fan. Hun startede endda selv med at "hate" ham, men da hun begyndte at læse hans tekster, blev hun inspireret.

Emma Tahirovic:
Emma beundrer Biebers viljestyrke og man kan mærke, at hun har stor respekt for ham. Han inspirerer hende til aldrig at give op, og være ligeglad med andres meninger.

Michelle Jonassen:
Michelle giver en virkelig smuk beskrivelse af, hvad Bieber gør, og hvordan han er som person. Michelle fortæller om det bånd, Bieber har med sine fans, og hvordan han inspirerer dem, som er en virkelig vigtig ting indenfor bl.a. musik-branchen. Uden fans ville støtten og mulighederne ikke være der, derfor skal man passe godt på sine fans - som Bieber åbenbart gør.

Dunia Badache:
Dunia beskriver sine følelser for Bieber i et utroligt flot digt skrevet på engelsk, som nærmest kunne være en sang. Hun fortæller om, hvordan han har hjulpet og inspireret hende og mange andre via sine tekster.

Lisa, Anne Christina, Emma, Michelle og Dunia, der får følgende pakke med posten:

1 x albummet ’My Worlds - The Collections’
1 x albummet ’Never Say Never - The Remixes’
1 x Justin Bieber neglelak fra OPI
1 x Justin Bieber t-shirt (str. M)
1 x to fribilletter til filmen

Justin Bieber: Never Say Never har dansk premiere den 7. april.

-----------------------------------------------------------------
Justin Bieber er et fænomen, som nogen forstår bedre end andre.

Nu har du chancen for at forklare, hvad der gør den unge sangstjerne så fantastisk og samtidig vinde én af fem Justin Bieber-pakker.

For at deltage skal du i kommentarfeltet skrive, hvorfor du er fan af Justin Bieber senest torsdag den 31. marts. De fem bedste begrundelser vinder.