Cookie- og Privatlivspolitik
Berlin 2011: Dansk film skabte opmærksomhed

Berlin 2011: Dansk film skabte opmærksomhed

Til verdenspremiere på ungdomsdramaet 'Frit fald'

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Det danske ungdomsdrama ’Frit fald’ får først dansk premiere til april, så det var med stor spænding, at holdet var til verdenspremiere på årets Berlin Filmfestival.

Frit fald deltager i konkurrencen om den prestigefyldte ungdomspris Krystalbjørnen.

Den kun 16-årige Frederikke Dahl Hansen (Manden med de gyldne ører) debuterer som filmskuespiller som den altbærende og meget krævende hovedkarakter, Louise, der bliver lidt for hurtigt voksen, da hendes mor kommer hjem fra et fængselsophold.

Kino.dk var med holdet til premieren i Haus Der Kulturen Der Welt, hvor lange køer ventede på at fylde salen op og få en dansk oplevelse.

Foruden Frederikke Dahl Hansen deltog de erfarne skuespillere Anne Sofie Espersen, der spiller moren, og Dar Salim, der spiller moderens ekskæreste, samt instruktøren Heidi Maria Faisst.

Nordisk Film
Der var stor interesse for det danske hold

Frederikke havde desværre ligget syg, siden hun ankom til festivalen. Hun havde derfor opholdt sig på sit hotelværelse med sin mor og endnu ikke nået at opleve intensiteten.

Lige før filmen gik i gang, virkede det dog til, at den unge skuespillerinde langsomt opdagede, hvor stort der er at være i konkurrence på Berlinalen, og lod sig rive med af stemningen med flotte festival-biler, rød løber, fotografer, autografer og store forventninger.

Vi fangede Frederikke til et hurtigt spørgsmål … bare for at undersøge temperaturen hos en af Danmarks lovende unge talenter.

Frit fald får premiere i Danmark den 28. april.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

1 dag siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

1 dag siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 dage siden

Aktive debatter