Cookie- og Privatlivspolitik
Berlin 2011: Colin Firth har det stadig

Berlin 2011: Colin Firth har det stadig

Mr. Darcy-effekten lever i bedste velgående

Stem op!
6
Stem ned!
-1
(reset)
Allerede før aftenens pressemøde på 'Kongens store tale' i Berlin, kunne man høre tilråb og hujen uden for salen.

Årsagen var Colin Firths ankomst til fotosessionen før den egentlige pressekonference, og den 50-årige skuespiller oplever for tiden en popularitet, der overgår hans tidligere triumfer som Mr. Darcy i både tv-serien 'Pride and Prejudice' fra 1995 og 'Bridget Jones’ Diary' fra 2001.

Populariteten skyldes både hans rolle i sidste års A Single Man, og ikke mindst rollen som den stammede King George VI i ’Kongens store tale’, der temmelig sikkert vil indbringe karrierens første Oscar om ca. 10 dage.

Den ærkeengelske skuespiller var dog ikke meget for at svare direkte på de uundgåelige spørgsmål om statuetten, og fokuserede i stedet på aftenens andet hovedemne - hvordan han lærte sig selv at stamme.

Der findes mange specialister i, hvordan man undgår at stamme, men ikke nogen eksperter der kan lære én at gøre det”, fortalte Colin Firth med et charmende smil.

Det stod jeg alene med, og derfor var de originale lydoptagelser med King George VI en stor hjælp. Min største frygt var at gøre min karakter selvmedlidende, for det er det sidste, han var. At rollen lykkes, kan jeg takke manuskriptet, mine medspillere og Tom Hoopers instruktion for.

Berlin 2011
Colin Firth og Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter, der også var til stede uden at sige særligt meget, rullede til gengæld med øjnene af de fleste spørgsmål (dog uden at virke decideret uforskammet). Måske fordi det tydeligvis var Colin Firths aften.

Efter pressemødet fik kvindelige journalister (de fleste sagde, at det var deres fødselsdag) taget billeder i selskab med skuespilleren. Da Colin Firth endelig måtte gå, undskyldte den engelske gentleman, og kommende Oscarvinder, dybt.

Colin Firth i Berlin

Kongens store tale har dansk premiere den 3. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rie

Jeg skulle have været hurtigere ude emd at købe billetter over internettet, vill SÅ gerne have set mr. Firth!! Var ellers i samme biograf som ham den dag, dog ikke på samme tidspunkt.. øv altså! :-P
Glæder mig dog til at se den i biffen her i næste måned!

Holly Golightlyuser/9967

@Karen, du kan i den grad glæde dig til Firth i Kongens Store Tale. Jeg så den på forpremierer i Cinemaxx, og den er guld værd. De kunne lige så godt give ham Oscar'en med det samme, for han får ingen konkurrence i sin kategori, thi han er en ener!

Karenuser/324

vildt meget til at se charmøren over dem alle Colin Firth. Håber han får en Oscar - selvom jeg ikke har set filmen endnu. Den er helt sikkert hjemme...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

1 dag siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

1 dag siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

1 dag siden

Aktive debatter