Cookie- og Privatlivspolitik
To på flugt vs. Tangled

To på flugt vs. Tangled

Disneys animationsfilm kommer med original tale i udvalgte biografer

Stem op!
11
Stem ned!
-3
(reset)
Et varmt emne på kino.dk er versioneringer - eller mangel på samme - af amerikanske animationsfilm.

Spørgsmål som ”Kommer Rango med originale stemmer?” (det gør den), og ”Hvad sker der med ’To på flugt’?” er eksempler på hyppige indlæg fra fans af animationsfilm, der vil have den ægte vare i biografen.

Og svaret kommer her.

Tangled (med den danske titel 'To på flugt') bliver nemlig vist med original tale i følgende biografer:

København
CinemaxX København og Palads Biografen

Aarhus

BioCity Aarhus og CinemaxX Aarhus

Odense

CinemaxX Odense

(OBS: Alle originale forestillinger er i 3D uden undertekster)Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katharina

Den går da ikke i Århus? Kan det virkelig passe, at den allerede er taget af programmet igen, kun en uge efter premieren?

Kathrine

Ja, det er fedt Tangled kommer med original tale, jeg har virkelig glædet mig til at se denne film.
Men hvorfor kommer den så ikke til aalborg?
Jeg gider da ikke tage helt til århus, bare for at komme i biografen.

Line FS

Ah! THANKS GOD!!! Endelig!!!
MEN, Hvad sker der for det her? De burde jo vise med orginal tale i HVER eneste biograf! Jeg fatter ikke hvordan der kan være tvivl om sådan noget... suk..
MEN hvor er jeg dog lykkelig over at den komme med orginal tale!!

Helt enig med Anja om Palads!!
Og HELT enig med Mette B!!
Seriøst, så lad dog vær' med at lave det 3D halløj på ALLE film (ved godt I her på siden, ikke kan gøre noget ved det) Men jeg HADER det 3D popularitet, og især hvis det er grunden til vi ikke kan se filmen med orginal tale!! Det er simpelthen så sørgeligt!! Det ender sikkert med vi ingen gang kan se film UDEN 3D! For det første så synes jeg det 3D er latterligt, og for det andet så betyder det at jeg kun kan gå halvt så meget i biografen på grund af prisen!!

Mette Buser/589789

Jeg forstår godt, at det må være et helvede at skulle distribuere en film i fire versioner - og det kan ikke være rentabelt at vise fire udgaver af samme film i alle biografer. Jeg giver 3D skylden. Kan det ikke snart gå af mode igen, så vi kan begynde at se filmene, som de skal ses: UDEN 3Distraktion...!? Ville gerne have set Tangled på originalsproget uden 3D.

Moviefanatic88user/170476

Forstår ikke helt denne indstilling om at springe Aalborg over igen igen. Eftersom Aalborg er en af Danmarks største byer. Og så til noget andet kaldet 3D. Den eneste film som er lykkedes nogenlunde med det er Avatar, synes det er lidt overflødigt, men det er nok bare mig.
Kunne da være sjovt at denne film som jeg har hørt skulle være rimelig sjov.

Tribute

ok glæder mig til at se filmen med de originale stemmer med min søster :)

skyggeulv

Nu vil jeg lægge ud med at sige at det bl.a er mig der har lavet debatoplæg om Tangled på original og vil da starte med at sige tillykke til dem fra KBH, Odense og ofte (og i dette tilfælde) Århus som endnu engang er dem der får de gode oplevelser som ikke kan komme os andre til gode.

Har glædet mig meget til Tangled skal komme så i dette tilfælde vil jeg nok se den alligevel men i mindst 75% af de animationsfilm (og engang imellem en familiefilm) jeg gerne vil se så dropper jeg bio og venter på dvd-udgaven. Og det selvom film jeg elsker at gå i biffen og film oftest er bedst at se på det store lærred. Men GIDER ikke den danske udgave for det meste.

Er så selv Aalborgenser og det er utroligt at selv danmarks 4. største by endnu engang forbigås. Kan godt forstå at dem i de større danske vestjydske byer er træt af at blive forbigået for selv her i en af de største byer sker det gerne.

Igen, hvorfor kan det ikke bare være den sene forestilling f.eks der vises på original?? Der bør det da alligevel være ret begrænset med antallet af små poder i biffen - og dem der er der er store nok til at forstå engelsk og/eller læse en undertekst.

Fattes det virkeligt ikke hvor mange mulige 'seere' af en animationsfilm der skæres væk fordi vi ikke gider glo på den danske oversættelse men venter til den kommer på dvd så.

En af argumenterne for den danske udgave som eneste mulighed er bl.a at den engelsksprogede ikke sælger nok billetter - men hvad nytter den argumentation når vi ikke engang får en CHANCE for at vælge den originale. Måske det rent faktisk kunne overaske (selvom det ikke burde) at folk kommer til så.

Natascha

Syntes det er skuffende at næsten ingen animationsfilm bliver vist på original sproget i biograferne. Altså jeg vil aldrig tage ind og se en animationsfilm på dansk i dag, selvom der ofte er mange jeg gerne vil se

Anjauser/50528

Er det en joke?
Palads er så ringe en biograf de har efter at have brugt jeg ved ikke hvor mange penge på at renovere forhallen som de desværre har ødelagt. Men de har stadig ikke fattet at det ikke er særlig spændende at sidde og kigge ind i baghovedet på den foran.
HVORFOR kan de ikke få nogle færger sale men større med bedre benplads og så hæv stolene lidt så man kan kigge over folks hoveder.
Lorte biograf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anjauser/50528

Det er for langt ude at hver gang at man gerne vil se animationsfilmene med original tale så skal man helt ud til Cinemaxx som er en skod biograf. Det er utroligt at der ikke er flere biografer der kan tilbyde at vise filmen med org. tale.
Hvorfor skal de også lave alt i 3d efterhånden og det jo ikke fordi det er nogen stor oplevelse man kommer ud med. Billetterne er helt vildt dyre det er unødvendigt ,og resultatet er skufende. Gå tilbage til den gode gamle måde at lave film på medmindre der virkelig er en grund til at den skal vises i 3d.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

En rigtig god og stor dansk skuespiller, som kunne spille rigtig mange forskellige roller.

En stor mand der er væk.

3 timer siden
John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

2 dage siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

3 dage siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

4 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

5 dage siden

Aktive debatter