Cookie- og Privatlivspolitik
Gandalf og Gollum i 'Hobbitten'

Gandalf og Gollum i 'Hobbitten'

Både Ian McKellen og Andy Serkis vender tilbage til Midgård

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)
Rollelisten til Peter Jacksons filmatisering af J.R.R. Tolkiens Hobbitten er ved at være komplet. I går blev det bekræftet, at Elijah Wood vender tilbage som Frodo, og i dag er der yderligere nyheder fra Midgård.

Ian McKellen og Andy Serkis, bedre kendt som Gandalf og Gollum, har begge sagt ja til at medvirke i 'Hobbitten', der er en prequel til Ringenes Herre-trilogien.

Derved er alle de store roller på plads, så det er tid til et overblik over rollelisten.

Klik på et skuespillernavn for at læse mere om ham eller hende.

© Touchstone Pictures
Martin Freeman: Bilbo Baggins

Frodo vender tilbage
Elijah Wood: Frodo Baggins

© New Line Cinema
Ian McKellen: Gandalf 

© New Line Cinema
Andy Serkis: Gollum

© Per Arnesen
Mikael Persbrandt: Beorn

© BBC
Richard Armitage: Thorin Oakenshield

© New Line Cinema
Cate Blanchett: Galadriel

Derudover er Sylvester McCoy, James Nesbitt, Aidan Turner, Rob Kazinsky, Graham McTavish, John Callen, Stephen Hunter, Mark Hadlow, Ken Stott, Ryan Gages, Jed Brophy, William Kircher, Peter Hambleton og Adam Brown med i filmen.

Orlando Bloom som Legolas er ikke bekræftet endnu, og både Christopher Lee (Saruman) og Ian Holm (Bilbo som ældre) rygtes som mulige tilføjelser til rollelisten.

Hobbitten får premiere den 25. december 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rikke Nydam

Glæder mig så meget til at den får præmiere. Har bare ventet og ventet, på at de endelig skulle komme igang. Og Peter Jackson er som selvskrevet som instruktør på filmen. Det er bare suveræn. Håber virkelig ikke at Orlando Bloom kommer med som Legolas. Det ville ødelægge bogen og fortællingen totalt.

Ananduriel

Det bliver dejligt at "komme" tilbage til Midgaard, og det er nogle fantastiske dværge de har fået castet. Venter bare på, at de også får castet Craig Parker, men det kommer nok svnart.
Men ærgerligt hvis Jackson laver knude på historien for at få Legolas med igen, eller Aragorn. De er jo ikke i nærheden af "Hobitten". Så kan han også lige så godt tage Gil-Galad, Glorfindel, Elladan og Elrohir med. Dem savnede vi jo grumme i LOTR.
Hvis han absolut vil have Orlando Bloom med kan han da caste ham til at spille Thranduil, nu er han jo også blevet det lidt ældre så han kan spille en "voksen" elver :)
Ellers venter jeg spændt på at se hvem der skal spille Thranduil.
David Bowie er desværre nok blevet for gammel nu, han ville ellers have været suveræn.

Christina

Nice :D
Håber Orlando Bloom kommer med!!! :D Vil gerne se noget mere Legolas.

Mikroloususer/10099

Er det bare mig som husker forkert, eller er hverken Saruman eller Legolas med i Hobbitten?
Nu er jeg helt i tvivl! Jeg håber skisme, at bogen bliver fuldt, da der ikke er nogen undskyldning for at springe noget over/lave noget om, ligesom i Ringenes Herre - simpelthen fordi at Hobbitten er mere kortfattet og konkret.

I Ringenes Herre forstår jeg sgu godt, at de har sprunget så meget over :P

Anonymuser/0

Bliver mere og mere 'excited' over filmen! Ved godt at Jackson ikke følger bogen særlig meget, men jeg syntes nu at det bliver skønt at gense nogle kendte ansigter fra LOTR triologien! Jeg tror ikke at Jackson kan fucke det her op... Og hvis The Hobbit bare bliver halvt så fantastisk som en af LOTR filmene så er jeg helt tilfreds;)

Gryuser/93843

Christopher Lee har for længst meldt ud at han er for gammel til at flyve til New Zealand (og vel også til at spille en yngre Saruman?) Spekulationerne går på, om han får en mindre krævende rolle som kan filmes i England --f.eks. lægge stemme til Smaug.

Men det er herlige nyheder altsammen. Fedt at se de gamle vende tilbage, og jeg er spændt på hvad Freemann, Persbrandt et al kan bringe til universet. Ville forfærdeligt gerne have set Guillermo del Toros version af Midgård, men Jackson er da det bedst tænkelige alternativ. ;)

Amanda Lykke

Det bliver så godt, med Peter Jackson,som er SELVSKREVEN til at være instruktør på Hobitten (Ku' slet ikke forstå hvorfor han ikke skulle være det i starten:o ) og en rolleliste med folk fra det gode gamle cast, kan det ikke blive andet end FANTASTISK! Max glæde!

Momfrit

Jeg kan slet ikke vente.
Det er nok den film jeg har glædet mig mest til af alle .... ever!

Alexander

at de har fået castet til så mange roller.

Hvad jeg ikke kan forstå er hvorfor folk vil have cast fra Ringenes Herre med... Aragorn i Hobbitten? Hvad skulle han dog lave der?

Rikke

Glæder mig VILDT til den kommer i biografferne :D Håber virkelig at orlando bloom er med igen. Bare skidt at viggo mortensen ikk er med som aragorn :/

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

5 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter