Cookie- og Privatlivspolitik
'Bond 23' får premieredato

'Bond 23' får premieredato

Og Daniel Craig skal igen spille 007

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)
Den 23. Bond-film har været længe undervejs. Selskabet bag filmen, MGM, er gået konkurs, og det har flere gange truet produktionen med at blive helt aflyst.

MGM blev i sidste ende reddet, og det har betydet, at deres to store satsninger, Hobbitten og Bond 23, igen er i live.

Derfor kommer her to gode nyheder om Bond 23

For det første sætter MGM en premieredato på filmen. Den 9. november 2012. Det er dagen, fans af agent 007 skal skrive i kalenderen.

Den anden gode nyhed er, at Daniel Craig har takket ja til at spille rollen igen, så vi kan forvente en direkte efterfølger til Quantum of Solace fra 2008.

Rygterne har også svirret om, hvem der skulle instruere 'Bond 23'. Det er nu på plads, og manden med overblikket bliver Sam Mendes (American Beauty).

Hvornår 'Bond 23' får dansk premiere, er endnu uvist, men vi regner med, at den 9. november 2012 bliver en verdenspremiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Billyuser/917249

Endelig ved vi at filmen er blevet til noget og hvornår premieredatoen er fastlagt.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Annette K.

Jeg håber den kommende James Bond film vil have nogle flere "Bond-temaer" i sig. Det synes jeg vi har manglet i de to sidste.
Jeg mener hans bemærkning som:"martini, shaken not stirred" og "My name is bond, james bond".
James Bond temaet høres heller ikke ligeså ofte som i de gamle.
Aller vigtigst ser jeg frem til en mere humoristisk James Bond. Han skal ikke være alvorlig, han skal have den der britiske elegance blandet med humor.
Det er min mening.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Ertan

glæder mig til Bond 23 håber den er god

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Martinuser/14978

Mange har kritiseret Craig's spil i de to seneste jamesbond film. Desværre er der bare mange som ikke ved at Casino Royal reelt set er den første film i serien. Jeg må dog også sige at Bond 22, Quantum of Solace var ikke en skuffelse for mig da det er den sidste del af historien om hvordan Bond blev til den kolde, dameglade, bilelskende drinkbællende superagent. Folk burde se frem til denne film pga. vi nu burde se den james bond som vi alle kender. Ikke i stil med Sean Connery, men mere Bond end de to sidste.

Skriv bag øret at JB blev kold overfor kvinder fordi han mistede sit livs kærlighed.

/Martin

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)
Thomas

Helt fint at Daniel Craig fortsætter i rollen, det ville være for tidligt at skifte ham ud allerede. Man må så håbe at næste film bliver mere James Bond-agtig i forhold til den sidste som bare var én lang actionscene uden det store indhold. Mon ikke også Jesper Christensen fortsætter sin skurkerolle?

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Lasse David

Det gjorde han så desværre ikke - men filmen var også lidt af et sidespring, så de kan jo sagtens vende tilbage til Quantum-plottet; måske endda med Mr. White (Jesper Christensen) som hovedskurk. Jeg synes bestemt han har potentiale til at blive den nye genganger-skurk i stil med Blofeld.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Mariauser/562341

det var da en god nyhed at james bond kommer igen, forhåbenlig kommer den til at ligne den sidste mere end den anden sidste for der var der slet ikke noget james bond over (kun navnet)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Simon

Før man svømmer helt over skal man lige huske, at der er gået 10 år siden The Dark Knight og dermed er der også løbet 10 års inflation på billetpri

5 minutter siden
Jacob

Christopher Nolans ‘The Dark Knight’ er i min optik en bedre film, men jeg taget hatten af for succesen med ‘Black Panther’, der så afgjort er helt

1 time siden
Morten

Hej. Er der nogen steder, hvor man kan downloade musikken fra filmen: "Så længe jeg lever".

2 timer siden
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167
Ham den (ualmin...user/12167

Den var en af Marvels største bets men de formåede at få en succes ud af den!

2 timer siden
9No
9No

Det var svært på grund af Twelve Monkeys, men jeg stemte på Before Sunrise.

2 timer siden

Aktive debatter