Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning - De bedste film i 2010

Afstemning - De bedste film i 2010

Vind en Xbox 360 Kinect ved at kåre årets bedste film 2010

Stem op!
54
Stem ned!
-10
(reset)
Biografåret 2010 er slut, og på kino.dk har vi allerede kåret redaktionens favoritter fra 2010. Nu er det din tur til at kåre de bedste film fra sidste år.

Vi har udvalgt de har 50 største og bedste film, der havde premiere i 2010. Du kan vælge dine fem favoritter på fra listen nedenfor, og dermed være med til at kåre de bedste film, fra året der gik.

STOR KONKURRENCE!

Vind en Xbox 360 med Kinect og spillet 'Kinect Adventures'.

Alt du skal gøre er at skrive i kommentarfeltet forneden, hvilke fem film du har valgt og hvorfor. Den bedste begrundelse vinder Xbox'en. Det handler altså ikke om at have 'de rigtige', men om at argumentere for dem, man har.


 

Microsoft Xbox 360 Kinect

Du vinder både en Xbox 360 i sort med 4 GB harddisk, en Kinect samt spillet 'Kinect Adventures'. Med Kinect er det spilleren, der er i centrum. Der er ingen controller, intet ekstraudstyr - kun dig.

Du kan selvfølgelig også spille alle de almindelige Xbox-spil med den medfølgende controller.

Skriv i kommentarfeltet og deltag i konkurrencen! Og husk samtidig at krydse dine fem yndlingsfilm af forneden.

Konkurrencen udløber den 11. januar 2011 kl. 23.59.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mariauser/984439

Helt Klart:

1: Harry Potter og Dødsregalierne - del 1
2: Prinsessen og Frøen
3: Sex and the City 2
4: The Twilight Saga: Eclipse
5: ?????

The Other Account

Jeg ved godt at konkurrencen er slut, men jeg ser det ikke som en konkurrence, men bare som en afstemning så de film jeg muligvis syntes var de bedste i dette år (2010) er...
1.) Inception (En film som virkelig fik blæst mig omkuld, selv pga. de fede effekter og den gode spænding filmen bød på, synes også at det var nogle meget gode skuespillere som spillede med i dette action fyldte mesterværk)
2.) Harry Potter og Dødsregalierne - Del 1 (Dyster, Mørk, Spændende og Magisk film som både gav mig kuldegysninger og tryllestavs action spænding for alle pengene værd)
3.) Kick-Ass (Fed underholdning som virkelig er alle pengene værd, en film som rigtig kickede Ass på en værd i biograf salen, masser af fede og hæsblæsende action secenr og god humor, jeg fik selv gode grin får alle pengene værd i dette superhelte mesterværk for helte-nørdede drenge til benhårde piger)
4.) The Karate Kid (Blev positivt overrasket over at se denne spændende og meget imponerende karate kid mesterværk, med både action, drama og lidt komedie, en meget god film som jeg sagtens kan anbefale og Jaden Smith er en meget god skuespiller som træder i sin fars fodspor, meget god film kan anbefales)
5.) Toy Story 3 (En meget god animation film, som næsten gjorde at jeg fik ondt af mit gamle legetøj, sjov, hæsblæsende og meget spændende fortælling om hvordan et hvert barn vokser fra legetøj, muligvis den bedste animation film i 2010)

Christian

Så nåede jeg det ikke. Men held og lykke til alle. :)

kino.dk adminuser/15475

Hej alle

Konkurrencen er nu slut. Tak for alle de mange kommentarer. Vinderen af konkurrencen får direkte besked.

Mange hilsner
Daniel, kino.dk

RAUNuser/786062

Jeg kunne sagtens begynde at analysere mine fem film. Jeg kunne også sætte dem i kontekst til den politiske, økonomiske eller sociologiske situation. Jeg kunne ligeledes beskrive instruktionen med flotte superlativer og rose skuespillerne for deres præstationer. Der kunne skrives lange artikler og blogs om disse film, om alt lige fra den historiske præcision over skuespillernes naturlighed til producerens medfødte øje for et godt manuskript.

Men, når alt kommer til alt, handler film om følelser. Ikke de følelser skuespillerne havde. Ikke de følelser instruktøren forsøgte at fremmane. Nej... publikums følelser.
Mine fem film er valgt pga. de følelser de igangsætte i mig. Alle filmene vakte følelser i mig, som var ægte... og, det er det absolut fineste, jeg, personligt, kan sige om en film.

Mine film:
Inception
The Expendables
The Karate Kid
The Road
The Town

RAUNuser/786062

Jeg kunne sagtens begynde at analysere mine fem film. Jeg kunne også sætte dem i kontekst til den politiske, økonomiske eller sociologiske situation. Jeg kunne ligeledes beskrive instruktionen med flotte superlativer og rose skuespillerne for deres præstationer. Der kunne skrives lange artikler og blogs om disse film, om alt lige fra den historiske præcision over skuespillernes naturlighed til producerens medfødte øje for et godt manuskript.

Men, når alt kommer til alt, handler film om følelser. Ikke de følelser skuespillerne havde. Ikke de følelser instruktøren forsøgte at fremmane. Nej... publikums følelser.
Mine fem film er valgt pga. de følelser de igangsætte i mig. Alle filmene vakte følelser i mig, som var ægte... og, det er det absolut fineste, jeg, personligt, kan sige om en film.

Mine film:
Inception
The Expendables
The Karate Kid
The Road
The Town

Filmaticuser/847204

A Single Man:
Imponerende debut af Tom Ford, visuelt gennemført - især de øjeblikke hvor hovedpersonen George 'lever' er effektfulde, usandsynligt smukt score og selvfølgelig fortræffeligt skuespil. Colin Firth's enormt introverte spil er mesterligt. Han siger så meget med så lidt. Filmen er ren poesi og minder os om hvor skrøbeligt og smukt livet er.

Scott Pilgrim Vs. The World:
Sjov, sarkastisk, humørsyg, ukonventionel og bestemt ikke politisk korrekt. Sparker røv som bare pokker! Farvelade og jokes i en lang parade. Masser af game-referencer. Kieran Culkin skal have mere arbejde - han er et fænomenalt talent. Min 'sjove' film - I andre kan beholde 'Klovn'! Jeg foretrækker intelligent humor.

Det Hvide Bånd:
Et mesterværk fra Michael Haneke. Holdt i sort/hvid og et langsomt tempo kryber den ind under huden. Samfundet Haneke beskriver virker så normalt, men det går langsomt op for dig at der er noget galt. Helt galt. Hvis man så tager det perspektiv med, at de børn der er portrætteret i filmen vil vokse op og være voksne mennesker i Tyskland anno 1939... Wow. Filmen er en reminder, at vi opdrager det samfund vi vil få.

The Social Network:
Yeps, det filmen om facebook. Og jeg er ret ligeglad med facebook. Men filmen handler om så meget andet end bare facebook: venskab, ambition, grådighed, forræderi, stolthed og selverkendelse. En kompleks film om ambitionens mørke sider - den pris man sommetider må betale, for at kravle op ad rangstigen.

Inception:
Jeg har nu set denne film flere gange siden dvd-udgivelsen. Og jeg må erkende at det er simpelthen én af de flotteste, mest gennemførte bonafide blockbuster (uden superhelt) jeg længe har set. Kompleks, men elegant. Intelligent, spændende og tonser derudaf uden at tage hensyn til om man fjernede opmærksomheden fra skærmen et øjeblik - og tusind tak for det! Jeg er træt af film der forklarer den samme ting 3 gange! Fantastisk score, billeder, skuespil og et manuskript der bare holder. Og i al rabalderet og action handler filmen ret beset om 1 ting: tilgivelse. Hvor smukt er det ikke?

Bukselak

Bedste film i 2010
1. Buried (overraskende film)
2. Tron Legazy (mega flot grafiks)
3. Klovn (total langt ude humor)
4. Hævnen (barsk og hård historie)
5. Iron Man 2 ( fed action film)

Værste film 2010
1. Inception ( Langtrukken, kedelig og alt for gennemskuelig)
2. The Social Network ( Alt er set før)
3. The Twillight Saga Eclipse ( Vampyr regler er ikke overholdt)
4. Harry Potter og Dødsregalierne part 1 ( Så stop dog den serie)
5. Sandheden om Mænd ( Den er hverken spændende eller sjov)

Raventhuser/732786

1. Inception
2. The Town
3. The Social Network
4. The Road
5. Klovn:The Movie

Mads

Scott Pilgrim vs. the world: Filmen, kan ved første øjekast, virke lidt underlig. Dette er dog også det, der gør filmen til det den er. Filmen er dog en gennemtænkt moden historie omkring unges forhold i den morderne tid, dette skal dog ses igennem den af superhelte og spil som hovedperson ser verden. Hvis man kan se begge sider af historien (kærligheden og den underlige tegneserie verden), er det en god film som alle kan bliver underholdt af, den har både action, godt skuespil og flerkanten kærligheds scenarie så alle kan være med.
Men det som virkelig gør, at jeg kan lide Scott Pilgrim vs. the world er at, vi ikke bliver tvunget til at kunne lide Scott Pilgrim med det samme, ligesom de fleste andre kærligheds historier.
Hvor at Scott er alle de standardting, som gør en mand i kærligheds film (følsom, forstående osv.), er han samtidig selvoptaget, klynkende og overfladisk.
Så ikke nok med en kamp for den kvindelig hovedperson, handler den om at han skal have en et sundt lag tæsk for at komme over sig selv.
Alt dette er det som gør filmen så fantastisk, den er dog ikke uden sine fejl og mangler, men det skal jo ikke frem her ;)

RED: Bare scenen, hvor Bruce Willis stille og roligt går ud af en roterende bil, burde være nok for at få folk til at stemme på den som årets action film. Hvis dette ikke er tilfældet, burde en maskinpistols bærende Helen Mirren være nok til at fortælle, hvor awesome denne film er.
Det gode ved at lave en film omhandlende gamle karakterer er at, enhver der stadig spiller skuespil i den alder, alle sammen er rimelig gode til det. Hvilket gør, at vi har fået en film, hvor nogen rigtig gode skuespillere render rundt og har det sjovt med skyde ting, biljagter og starte store eksplosioner.
Filmen har gode actionscener og dog stadig stille øjeblikke som giver os mulighed udforske, hvordan det er at være en aldrende action helt.
Alt dette bliver fantastisk flettet sammen af directoren Robert Schwentke.
Så der er ikke meget mere at sige end, det er en awesome film. Og klart årets bedste action komedie.

Inception: En fantastisk sci-fi action thriller. Filmen bringer os en måske lidt vanskelig historie at følge med i, sammen med gode action scener og nogen fantastiske skuespillerer, hvem kan ikke lide det.
Filmen har dog ikke nogen ekstra sidehistorier eller meddelelser skjult i filmen, men det er jo også sådan jeg vil have det. Inception er en gammeldags sci-fi film, som opfinder en fantastisk teknologi og viser os, hvordan det hele kan gå helt galt.
Så uden at gå videre i detaljer, det er en smart, fantasifuld og fantastisk lavet. Og derfor også en af de bedste film vi har haft muligheden for at se i år. (Nok den bedste film Christopher Nolan har lavet.)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

10 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter