Cookie- og Privatlivspolitik
Teaser - Transformers 3

Teaser - Transformers 3

Se de første levende billeder fra den tredje Transformers-film

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)
Til næste år rammer actionfilmen Transformers 3: Dark of the Moon biografer verden over. Men allerede nu er de første billeder fra filmen online.

Den første teaser til filmen viser ikke meget om selve handlingen, men giver et indtryk af, hvorfor dens undertitel er 'The Dark of the Moon'.

I modsætning til den første teaser til Transformers 2: De Faldnes Hævn (2009) indeholder denne trailer rent faktisk billeder fra filmen. Og den ser en hel del mere afdæmpet ud end toeren.

"Vi har en mere seriøs historie denne gang," fortæller filmseriens instruktør Michael Bay og uddyber: "Jeg har skåret den platte humor fra. Platheds-fri Transformers. Men den er stadig underholdende."

'Transformers 3: The Dark of the Moon' har stadig Shia Lebouf i hovedrollen, men Megan Fox er erstattet af den engelske model Rose Huntington-Whiteley.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Farakhuser/231953

Jeg synes de første 2 Transformers film var super fede og jeg glæder mig rigtig meget til nr. 3... Det er selvfølgelig lidt surt, at Megan Fox ikke er med, men det kommer man sig hurtigt over, når man ser en masse fede robotter slås mod hinanden...:)

Nadineuser/13852

Hmm, spændende. Den skal klart ses men frygter det bliver til endnu en 3D film. (Som jeg stadig ikke vil betale penge til)
Men den skal klart ses, forventer dog den er en smule kørt langt ud og at der ny kommer en der kan forny deres verden eller så noget i den still. Ellers er det nok ikke særlig meget storyboard over den.

Peteruser/690334

Den skal jeg i hver fald se:)

Christian

På trods af at jeg har ekstremt lidt håb forude for TransFormers 3, så virker den dog til at have en meget interessant "story-line" denne gang. Jeg mener, både 1 og 2 stank virkelig! 2'eren endnu mere end den første... Der skal ikke meget til, for at TransFormers 3 bliver den bedste, sådan vil jeg sige det.

Lukasuser/526558

Endelig!

Den danske titel burde være Formørkelse eller Måneformørkelse, eller noget helt tredje eller andet : D KAN IKKE VENTE!

Jeg vil søge job som titeloversætter... Måske for UIP?

Tribute

Man hvor er kino.dk bare for sejt jeg har ventet længe på at høre noget til transformers 3 og krydset fingre for at den ikke skulle blive udskudt.
det var en MEGA fed trailer, den behøver ikke at komme i 3D fordi jeg ville aligevel være lige glad jeg vil bare se den :)

Sahin Kütük

Transformers er, og bliver ikke det samme uden Megan Fox !

Sammyuser/760553

Yahhhhhhhhhhhhhhhhh alt for fed bliver helt klart den bedste fil af alle Transformers :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

En rigtig god og stor dansk skuespiller, som kunne spille rigtig mange forskellige roller.

En stor mand der er væk.

4 timer siden
John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

2 dage siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

3 dage siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

4 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

5 dage siden

Aktive debatter