Cookie- og Privatlivspolitik
Kvidrende divaer indtager film

Kvidrende divaer indtager film

Christina debuterer på det store lærred, men vil det gå op eller ned herfra?

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

I weekenden har Christina Aguilera sin filmdebut med Burlesque.

Mange kvidrende divaer har før hende forsøgt sig med en karriere på film, nogen med mere succes end andre. Vi tager et kig på divaerne, der rykker sig fra bag mikrofonen til bag kameraet.

Christinas medspiller Cher er et fremragende eksempel på en musiker, der har sammensmeltet musik-karrieren med optræden på film. Cher leverede mindefulde præstationer i klassikerne 'Lunefulde måne' (1987) overfor Nicolas Cage, en rolle hun vandt en Oscar for, og 'Skønne sild' (1990) hvor hun spillede sammen med Winona Ryder og en ung Christina Ricci

UIP 
Cher og Nicolas Cage i 'Lunefulde måne'


Divaen Madonna kom på skærmen i signatur-kostume i 'Helt vild med Susan' (1985). Filmatiseringen af musicalen 'Evita' (1996), om den argentinske præsidentfrue Evita Perón, havde Madonna i hovedrollen og som stemmen på soundtracket - en vellykket blanding af hendes talenter, der ikke senere er blevet udnyttet til fulde.

SF 
Madonna som den yndefulde Evita Perón


Den velproportionerede diva Beyonce Knowles, fik en enestående solo-karriere væk fra trioen Destinys Child, men en stor filmkarriere tog aldrig rigtig fat. Beyonce debuterede bredt på film i komedien Austin Powers in Goldmember (2002) og kom senere tættere på stjernerne med musicalen Dreamgirls (2006). Selvom Beyonce ikke er øverst på instruktørernes liste, er det ikke usandsynligt, at hun atter dukker op i en film.

SF 
Beyonce sammen med selveste Austin Powers


Jennifer Lopez , også kendt som J.Lo, slog igennem på det store lærred, da hendes stemme hjalp hende vinde rollen som den mexicanske sangerinde Selena i filmen af samme navn fra 1997. I dag er J.Lo bedst kendt for de utallige romantiske komedier, her kan nævnes Storbyens små mirakler (2002), Svigermonster (2005), Shall we dance (2004) og senest The Back-up Plan (2010). Jennifers filmkarriere byder dog også på fiaskoer, som fx filmen Gigli (2003) sammen med ekskæresten Ben Affleck, der blev kåret til årets værste film.

Sony 
J.Lo i sin seneste romantisk komedie 'The Back-up Plan' 


Pop-prinsesserne Mariah Carey og Britney Spears gør J.Lo selskab på listen over værste film med deres bidrag til filmverdenen. Mariah debuterede i Glitter (2001) og Britney i Crossroads (2002), der begge floppede. Mariah optrådte senest med en mindre rolle i Precious (2009).

FOX 
Britney floppede med sin tøsetur i 'Crossroads' 


Veteran-divaerne Bette Midler og Barbara Streisand er dog to eksempler på, at man sagtens kan vende en succesfuld musikkarriere til et liv på det store lærred. Bette Midler debuterede allerede i 1979 med en Oscar-nomineret optræden i 'The Rose' og fik en karriere indenfor komedier. Barbara Streisand leverede en mindeværdig præstation overfor Robert Redford i 'Vore bedste år' (1973), og kan i dag opleves som Ben Stillers mor i Little Fockers.

Hvordan det kommer til at gå Christina Aguilera herfra er ikke til at vide. Hun kan gøre Mariah og Britney kunsten efter, og levere et pinligt flop, eller hun kan ende med en lang og stabil karriere foran kameraet som J.Lo og Bette Midler.

Kun tiden kan vise om et nyt skuespiller-talent kan gro fra dette musikalske diva-frø.

Hvad tror du?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Hansenuser/246341

Jeg har set filmen Burlesque, og der er ingen tvivl om at Christina gør det rigtig godt, ikke så godt som Cher gør det i filmen, men hun gør en god indsants.
Men denne film er også så tæt på det hun laver i forvejen, så det er ikke til at sige om det er et startskud for hende...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

2 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

3 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter