Cookie- og Privatlivspolitik
kino.tv - Frank og Casper: "Download den!"

kino.tv - Frank og Casper: "Download den!"

Opfordring til at slippe svinehunden løs

Stem op!
44
Stem ned!
-5
(reset)
Casper Christensen og Frank Hvam har en noget utraditionel holdning til deres egen 'Klovn: The Movie'.

I videoklippet nedenfor opfordres kino.dk's brugere nemlig til slå sig løs på forskellige måder, som ikke lige frem er til filmens fordel.

Til gengæld er det ret sjovt, selvom vi naturligvis tager afstand fra alle former for ulovlig download.

Klovn: The Movie kan ses i biografen nu!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
lars allanuser/493221

Man kan altså ikke komme udenom, at "curb your enthusiasm" minder om klovn. Dog er klovn sjovere, og jeg kan ikke se et problem med at tage de gode dele fra et show og skabe nogle karakterer, der er så gennemførte som de nu er i klovn. Ud over det forstår jeg ikke problemet, om de er ironiske eller ej må man jo selv tolke på. Jeg er godt trætte af at folk skal debatterer på tilfældige forums i så høj grad som de nu gør. Og ja jeg er hyklerisk for at skrive her inde selvfølgelig, men jeg syntes ikke dette lille klip på nogen måde lægger op til debat.

Hassefaruser/281856

@kopi klovne af J
Sjovt at du ikke engang nævner kopi af britisk comedy.. det er da den beskyldning, jeg har hørt før. Uanset hvor meget af det der er kopi eller kraftigt inspireret fra USA/UK, så har Casper og Frank, og sikkert også Lars og Lasse æren af at været dem, der har bragt det til lille DK.
Bild mig ikke ind at du så Shooting Stars, A bit of Fry and Laurie, eller Reeves & Mortimer på britisk TV før du så efterligningerne på dansk TV.

mvh
en Rigtigt Stand-upper fra USA!

Moooohuser/640120

@kopi klovne af J... har du lige set det samme klip som jeg? :) tror vist du misforstod lidt....fedt at du bruger denne side på at brokke dig! haha :) og nu bruger jeg denne til at sige det...

Juser/373522

Første gang der blev lavet mainstram var Tænd Tequilaen, eller hvad det nu var det helt eksakt hed. Det var ren kopi af et show der kørte verden over. Nu må man vel sige, at det er ren kopi af Simpsons, the Movie, de er i gang med, så hold dog jeres kæft med, hvor mange penge i er blevet snydt for, i lever af at lave kopi af, hvad andre komikere forlængst har gjort i USA, for slet ikke at tale om jeres latterlige oversættelser til dansk, der i princippet er totate kopier af, hvad de rigtige stand-up'ere i USA, f.eks. Eddie Murphy ("raw"). Jeg syntes Casper Christensen er sjov, men der er ingen tvivl om, at han er kommet langt på 2 ting: Support fra de danske tv-medier, TV3, DR og TV2 og kopiering af USA.
Så, ja, selvfølgelig gør vi ligenøjagtig det samme som jer, kopierer!

Andersuser/41918

Elsker at de altid er så skide ironiske! :D

Minder om det her klip: http://www.youtube.com/watch?v=bug4XKAjuF4

Stapelfeldtuser/27278

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har det sådan at jeg ser den i biografen, og så downloader jeg den om et års tid eller to og ser den igen, hvsi jeg gider eller venter til den kommer på tv.
Jeg er hamrende lige glade med hvad de siger. jeg får på INGEN måde dårlig samvittighed. og hvis Casper og Frank virkelig har det sådan, jamen så er det da okay. Alle får lavet sort arbejde selv Casper og Frank. Alle har et visat-piratkort. Alle har lige downloadet en film eller to eller køb en af en kammerat.

Og Casper og Frank - Hånden på hjertet, jeg downloader sgu jeg filmen så snart jeg kan, KUN på grund af jeg åndssvage udtagelse.

shnazuser/15416

Nu gider jeg squ ikke at downloade den.

Nogenuser/12232

syntes det er meget sejt at sige det sådan.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

The Joker

Jeg er enig med Daniel Craig.

6 timer siden
The Joker

Harrison Ford bliver skiftet ud med en kvindelig udgave af Indiana Jones, så er den saga slut.

6 timer siden
Steffenuser/911245
Steffenuser/911245

Da filmen startede og der stod del 1. Tænkte jeg åh nej ikke en film der slutter uden afslutning.

1 dag siden
Carsten Gottliebuser/133896
...
Carsten Gottliebuser/133896

før Guardian of Galaxy Vol. 3 er James Gunn aktuel med Guardian of Galaxy holiday special på Disney+ december 2022

1 dag siden
Jørgen Mathorneuser/394194
Jørgen Mathorneuser/394194

Pænt goddag.

Vi er klar til en ny sæson.

1 dag siden