Cookie- og Privatlivspolitik
Hvem vandt afstemning om den bedste Harry Potter-film?

Hvem vandt afstemning om den bedste Harry Potter-film?

Kom med den bedste begrundelse og vind Harry Potter-film på Blu-ray - vinderne er fundet!

Stem op!
9
Stem ned!
-1
(reset)
De to Blu-ray bokssæt ryger hjem til Pernille Kjærsgaard og Rehana Ahmed for de bedste begrundelser for deres yndlings Potter-film.

Rehana havde stemt Harry Potter og Dødsregalierne - del 1, som også blev brugernes favorit, med en begrundelse der gennemgik alle de tidligere Potter-film. 

Harry Potter og hemmelighedernes kammer fik færrest stemmer, men det holder ikke Pernille fra at vælge den som sin favorit, med en grundig begrundelse.

Tak for alle bidrag og tillykke til vinderne!
------------------------------------------------------------
'Harry Potter og Dødsregalierne - Del 1' ser allerede efter kun tre uger ud til at blive årets største film i de danske biografer.

Med hele syv Potter-film bag os og en kommende sidste film til næste år, spørger vi dig:

Hvilken af de hidtil syv film er den bedste?

Er det en af de to første film, Harry Potter og de vises sten (2001) og Harry Potter og hemmelighedernes kammer (2002), der begge med succes talte i samme børnehøjde som sin hovedkarakter?

Eller klædte det Harry, Hermione og Ron at blive mere modne i de følgende Harry Potter og fangen fra Azkaban (2004), Harry Potter og flammernes pokal (2005) og Harry Potter og Fønixordenen (2007)?

Og kan nogen af ovenstående titler overhovedet dyste med sidste års Harry Potter og Halvblodsprinsen eller dette års dystre  Harry Potter og Dødsregalierne - Del 1?

Stem her og skriv hvilken film, du valgte samt en begrundelse i kommentarfeltet. De to bedste begrundelse vinder de seks første Harry Potter-film på Blu-ray!

Konkurrencen slutter den 21. december kl. 23.59


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
claudia

harry potter 3 er den beste film jeg hved ikke hvorfår jeg syntes det men den er bare god men the hunger games er maget beder end harry potter

The Other Account

Syntes at det er den første Harry Potter film, som er den bedste!

Kennethuser/312382

jeg synes at Harry Potter og de vises sten er bedst fordi den følger bog mest.. 2.er følger også bogen meget.. men der efter går det ned af bakke.. der er mange fejl i... 3'eren 4'eren osv. osv.. har ikke set 7'eren endnu så jeg kan ikke sige hvor god den er

Rehana

Tak tak tak tak tak tak tak tak Kino.dk!!!!!
Ihhh det var lige den absolut fedeste Julegave man kunne ønske sig xD
Juhuuuuuu! <3
Merry Magical Christmas til allle!!!

Nanna Rahbek

Hmm, det er jo svært- alle filmene er gode. Men syntes stadig nok at Harry Potter og Flammernes Pokal er bedst, her begynder man at ane at kampen mellem det gode og onde er begyndt. Døden kommer for første gang tæt på da Cedric Diggory bliver dræbt af Lord V, og Harry må tage kampen op med skyldfølelsen. Og det er også i denne bog/film man for alvor ser at de er på vej væk fra barndommen og er på vej til voksenlivet/teenage årene med alt hvad der hører til af kærlighed, venner osv.

Perlenuser/276294

Mit valg er Harry Potter og de vises sten
Da jeg så den i bio,kan jeg huske jeg synes den var magisk og fortryllende. Det er en af dem i bogserien der følger filmen utrolig godt. Det er bare en af de Harry Potter film der gør en varm om hjertet :)

Jacob Mejlbyuser/338954

Jeg synes Harry potter og flammernes pokal er den bedste film. Den er efter min mening, den film der er flottest lavet og følger historien rigtig godt.

kristianuser/661333

Jeg valger Harry Potter og de vises sten fordi jeg synes det er den bedste film af dem jeg har set i Harry Potter serien.
I den første af Harry Potter filmene blir man introduceret for næsten alle dem man skal kende for at forstå filmene/bøgerne og så kan jeg også lide den pga. at der sker mange ting i den.
Harry Potter får sin første tryllestav og finder ud af at Lord Voldemort har dræbt hans forældre.
Han er også oppe og kæmpe mod Professor Quirel/Lord Voldemort allerede i 1tern.
Min yndlings scene er nok der hvor de spiller troldmandskak hvor de er en spillefigur hver i skak spillet.

Marianne

Jeg valgte Harry Potter og Flammernes Pokal, fordi jeg synes det er der det hele starter. Voldemort vender tilbage for fuld styrke og al den forberedelse Harry har fået de sidste fire år på Hogwarts og nu må han bare være klar.
De tre første film har absolut ikke været unødvendige, men det er som skakbrikkerne først er blevet sat i gang i Flammernes Pokal. Brættet var bare sat op i de tre andre.
Filmen er også bare så spændende fordi Harry bliver udsat for alle de prøvelser og at han klare dem. Man ved at Harry er en stærk dreng og at han kan klare sig igennem alt det der kommer til at ske derefter.
Og når så filmen er færdig sidder man og tænker "Hvad sker der nu, hvad sker der nu?"
Den er episk!
Vildt spændende og nervepirrende. Og så er det også i Flammernes Pokal det virkeligt går op for én at Ron er smask forelsket i Hermione.
Og både Harry, Ron og Hermiones venskab bliver sat på prøve.
Love it!

Joshuauser/898261

Jeg holder mest af 6'eren, ved egentlig ikke hvorfor, for ligesom i alle de andre film, er skuespillet elendigt især fra Emma Watson, som først her i DH7P1 har vist at hun kan spille skuespil. Hun er lækker, men det er også det eneste hun har vist i de første 6 film.

Jeg har savnet flere scener fra bøgerne, og også personer og væsener - ville gerne have mødt Winky, havde også gerne set Hogwarts køkkenet. I den sidste film, ville jeg gerne have set Harry give Kreacher Regulus' medaljon som jo ændrede på Kreacher's adfærd.

Jeg holdt meget af film 6, men der er egentlig ikke nogen grund, for den havde nogle af de største mangler. Vi så meget få minder, Hebzibah mindet, hvis man ikke har læst bøgerne, ville man intet vide om Helga's cup som vi jo kommer til at hører om i den sidste DH film.

Self. må det have været svært at lave de sidste film, især når selv Rowling nu udtaler (til Oprah), at hun ikke bryder sig særligt meget om de sidste 3 bøger, noget som mange fans i USA, Canada, UK og Australien er enige med hende i. Især Hermione/Ron virker forkert, hvilken intelligent pige vælger en fyr, som igen og igen for hende til at tude? I bog 1 og bog 7 var det tæt på at dræbe hende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Miss Hearts

Erin Brockovich.

1 time siden
Dan
Dan

Jeg stemmer på Erin Brockovich
- fordi en sand historie her skildres på bedste vis,

2 timer siden
Marathon Max

Jeg syntes klart at O Brother, Where art Thou, er den bedste film fra året 2000.

3 timer siden
Astrid

Har selvfølgelig stemt på Blinkende Lygter. Det er ikke bare den bedste film fra 2000, men min over all yndlingsfilm.

22 timer siden
Hussein

En fantastik film, der viser hvad en mand vil gøre i en øde ø. Plus det Tom Hanks

1 dag siden

Aktive debatter