Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer til 'Thor'

Første trailer til 'Thor'

Tordenguden er landet!

Stem op!
17
Stem ned!
-6
(reset)
Nu begynder filmen om tordenguden at rykke.

Først bragte vi et billedgalleri fra den kommende superhelte-film 'Thor'. Så kom teaserplakaten. Og nu er den første trailer online.

I 'Thor' bliver titelpersonen (Chris Hemsworth) forvist fra Asgård af sin mægtige far Odin (Anthony Hopkins). Nu er han tvunget til at bo på Jorden blandt dødelige. 

På Jorden forelsker han sig i forskeren Jane Foster (Natalie Portman), men må snart sande, at truslen fra hans halv-bror Loki (Tom Hiddleston) følger med hans nye liv.

Thor får premiere i 2011.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Farakhuser/231953

Efter at have set traileren, så glæder jeg mig rigtig meget til denne film. Jeg synes traileren ser rigtig fed ud og jeg håber virkelig filmen lever op til mine forventninger.

Charlieuser/904595

Green Lantern (grønne lygte) er forresten også fra DC comic :)

Charlieuser/904595

@Madbone

Vil bare lige hurtigt sige at Thor ikke var med i Justice legue. Justice legue er fra DC comic, ikke Marvel. DC har stået bag Superman, Batman osv.
Marvel har stået bag Spiderman, Hulk, Thor, Iron man, Fantastiske 4 osv.
Thor er med i The Avengers sammen med bla. Hulk og Iron Man.
(og selvom de fantastiske 4 er fra Marvel har de aldrig været med i Avengers :) )

Madbone

Der findes to versioner af den gamle tordengud Thor. Der er den fra den oprindelige nordiske mytologi, med det røde hår, fuldskæg, trækærren, og de to geder. Og så er der Marvel's Thor. Den unge lyshåret svensker, som render rundt i tætte bukser, og svinger køllen. Marvel's Thor er mest kendt for sin medvirken i Justice Leage, hvor han også render rundt med grønnelygte, superman, fantastiske 4, og hvem der nu ellers er med. Og det er DENNE Thor som vi nu ser en filmatisering af. Og set ud fra traileren, så ser det ud til at blive en god klassisk Marvel film, med masser af action, filmeffekter, piger i nød, og hvad der nu ellers gør film til en klassiker. Men denne her Thor har ikke noget at gøre med vores mytologi at gøre som sådanne. Den har hentet lidt ind for at gøre historien mere spændende, men det er så også det.

En ting er helt sikkert... Jeg glæder mig til den kommer i biografen!

Larsuser/673403

Vi danskere, det stolte folk i norden bliver hurtigt krænket når det onde onde USA kommer her og fortæller os hvordan Thor og resten af VORES nordiske guder skal være.

Sagen er at denne film kan blæse handlingen om de nordiske guder og den gamle religion et langt stykke. Filmen og alle tidligere Marvel film tager udgangspunkt i de historier der er lavet og videreudviklet i Marvel Universet.

Nu er jeg ikke "Marvel Morten" men jeg syntes at traileren viser en helt fin "Thor" som han er i Marvel universet.

Line FS

Okay, har rimelig svært ved at bedømme hvad jeg synes om det.
Det ser ud til at blive en alt for amerikaniseret B film, lidt al á Clash of the Titans, hvor de total ødelægger de oprindelige historier...
og ja, okay, hvis nu like Thor skulle blive smidt ned på jorden, så selvfølgelig ville han ende i USA, wtf? (og forelske sig i et menneske, SÅ amerikansk) Synes ikke de tænker det ordentligt igennem. Hm..
Ja, de er jo gode til at ødelægge de gamle sagn, de amerikanere! Det virker som om de virkelig ikke forstår det!
Men den del som ikke foregår på "Jorden" ser egentlig meget spændende ud.. men man ved sgu aldrig nu om dage med de amerikanske film!

Christina

Den ser mega fed ud! Skal helt klart ses :D

Dannyuser/823180

Denne film skal ikke laves i hverken DK eller Scandinavian. Den skal ganske enkelt indholde alle de effekter den kan. Og nej - det har vi ikke pengene til i DK - for landet er for lille.

Det ville jo heller ikke vær det samme, at se Ringenes Herrer filmet i DK.

Jeg er bekendt med at det er et nordisk tema - men vi er jo stadig i fiktionens verden.

DS

Ditteuser/190796

Aggie, det er jo ikke den nordiske mytologi som sådan. Der er taget rigtig mange elementer fra den, men alle de mytologier der eksisterer rundt omkring har jo nærmest en rolle i tegneserierne efterhånden. Marvel har jo f.eks. også Herkules og de andre græske guder til at rende rundt i deres egen version.

Aggie

Er jeg den eneste som synes det er tragikomisk at den nordiske mytologi, vores historie, er blevet lavet til en amerikansk film?

Jeg er helt klar over at vi ikke vil kunne lave så flotte og formentlig også meget krævende sætkulisser som de kan i USA fordi det er ekstremt dyrt, men jeg ville simpelthen elske at se en skandinavisk version i stedet for en amerikansk version.

Det er måske bare mig der skal være taknemmelig over at der overhovedet kommer en filmversion, men jeg føler alligevel et slags slægtskab til den gamle religion og føler også at amerikanerne ikke vil kunne lægge ligeså meget sjæl i det som vi kan.

Men jeg vil glæde mig til at se historien komme til live i maj måned, håber lidt at de viser den i IMAX, det kunne være en superoplevelse! (skal tilbage til Australien slut december-slut juni)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter