Cookie- og Privatlivspolitik
Første billeder fra 'Captain America: The First Avenger'

Første billeder fra 'Captain America: The First Avenger'

Se Chris Evans som superhelt

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)
I den kommende Captain America: The First Avenger spiller Chris Evans supersoldaten Steve Rogers, der bliver en heroisk frontfigur for det amerikanske militær.

Han bliver samtidig det første medlem af superhelte-holdet The Avengers - der i 2012 bliver til en spillefilm med bl.a. Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner), Thor (Chris Hemsworth) og Nick Fury (Samuel L. Jackson).

‘Captain America: The First Avenger’ får premiere den 21. juli 2011 og har også Hugo Weaving, Stanley Tucci og Tommy Lee Jones på rollelisten.

Her er de første billeder fra filmen og af superhelten, der får Superman til at ligne en bølle.


UIP

UIP

UIP

UIP

UIP

UIP

UIP

UIP

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martinuser/313883

Som folk har konstateret var cap's skjold originalt skjold-formet, men jeg er mere end sikker på at vi også får det runde skjold at se, pga de easter eggs der var i Iron man 1 og 2. Se link

http://www.youtube.com/watch?v=FIVeuYqjMlk

Desuden har der også været nogle udkast til cap's kostume (det rigtige, ikke den der krigs jakke)

http://www.comicbookbin.com/Captain_America_The_First_Avenger_Costume_Co...

Rasmususer/14598

Jeg synes den ser super nice ud og jeg glæder mig til at se den. Der er dog en ting der undre mig lidt. Chris Evans har tidligere spillet Human Torch, fra Fantastic 4, og da han også er en del af the Avengers undre det mig en hel del at de ikke har fundet en ny.
Med hensyn til årstal så kan jeg godt se ud fra billederne at de rent tekniske ting ikke ser ud til at passe til 40'erne, men hvis man kigger på tøjet ser det nu ud til at passe meget godt.
Så alt i alt. Jeg glæder mig til at se hvordan den bliver:)

Madsuser/199630

det eneste vigtige spørgsmål om filmen er: er Bucky, Captain Americas sidekick, med? for hvis han ikke er har de jo fejlet

Jacobuser/834948

Til den kære Henrik: Du fejler, for dem, som har læst tegneserien vil vide, at Captain Americas skjold oprindeligt var trekantet, meget lig det Chris Evans bærer på ryggen på billedet.

Henrikuser/745333

dem der har læst tegneserien vil vide,at hans skjold er rundt !

Nicoleuser/11200

det er vildt god stil det der!!!!

Ahmaduser/22774

jeg glæder mig så meget til den kommer håber den er lige så god som tegnefilmene :-)

Vsruser/9045

Billederne er superfede

Jeff

I'm looking forward to it. I loved the "cameo" of Captain America's sheild in Iron Man 2 (and Mjølner). I'm interested to see how they move him from the 1940's to now. Freezing him in a block of ice, like in the comic, just seems so Austin Powers ;o) These super heroes are getting harder and harder to put on screen. Love Hulk, but the movies didn't really work and I just can't see how they'll make Thor work...

BT

Er stadig lidt fortørnet over at valget faldt på Chris Evans, men ser nu stadig frem til at se filmen! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.