Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer med Angelina Jolie og Johnny Depp

Trailer med Angelina Jolie og Johnny Depp

Første kig på spion-komedien 'The Tourist'

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)
Det er oppe i tiden at lave odd couple-film - dvs. film hvori to vidt forskellige personer støder sammen med romantiske og/eller eksplosive følger.

Genren har nu fået tilføjet en god portion stjernestøv med spion-komedien The Tourist. Her danner filmindustriens måske smukkeste mennesker, Angelina Jolie og Johnny Depp, nemlig det aparte par.

Jolie er (atter) mesterspionen, der opsamler en uvidende turist (Depp), der tilfældigvis ligner en eftersøgt kriminel. Og så går den vilde katten-efter-musen-jagt derudad... Var der nogen, der sagde Knight and Day?

Traileren afslører en blanding af Jolies ekspertise indenfor action-genren og Depps - der desværre mere og mere ligner Anders Lund Madsen - komiske talent.

’The Tourist’ er en genindspilning af den franske thriller ’Anthony Zimmer’ (2005), er instrueret af Florian Henckel von Donnersmarck (De andres liv) og får dansk premiere til februar 2011.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
michelleuser/17199

den skal ses især når johnny depp er med han lwver sine roller fuldt ud han kan ikk gøre det meget bedere så er han monster lækker hehe

Maria

Skal ses:D
Når Johnny Depp er der må jeg se den;D
Johnny er altid fantastiske i sine roller og han spiller altid hans roller 100% Og så kan man jo også altid se at det er Johnny der er med deri pgra hans vidunderlige bevægelser som fx den måde han løber på xD

Kasper Dahl Nicolajsen

Synes faktisk den ser federe ud end de sædvanlige spion-komedier. Dog har vi Angelina med igen, hvor vi efterhånden er blevet vandt til at se hende i sådanne film. Men af en eller anden grund, synes jeg ikke filmen ser så dum ud igen. Desuden har vi jo Johnny Depp med, som som altid virker oplagt til sin rolle!

SMOjr

Endnu en komedie/kærligheds/spion film? Det må da være muligt at komme på noget bare en smule mere originalt.. Men jeg håber at mine bange anelser bliver bragt til skamme, da jeg virkelig godt kan lide Johnny Depp, han plejer at kunne gøre et eller andet ved de film han er med i.
Men Angelina Jolie som spion? Igen?! Come on..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lotte

Jeg vidste heldigvis at den ikke var 'afsluttet' og var kun glad for, at der ikke var en cliffhanger men derimod et løfte om en spændende part 2.

1 dag siden
Sørenuser/768514
LOL
Sørenuser/768514

Nej, det var sørme ikke en Hunger Games film...

1 dag siden
Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

3 dage siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

4 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

4 dage siden