Brugerne anmelder 'The Kids Are All Right'

Feel good-filmen vurderes af konkurrence-vinderne
Brugeren Jacon har nu tilføjet Annette Bening (til venstre) til listen af seværdige skuespillere
(© Scanbox)
Feel good-dramaet ’The Kids Are All Right’ har dansk premiere på torsdag, men allerede nu har flere brugere anmeldt filmen på kino.dk.

Det skyldes, at vi for et par uger siden kørte en konkurrence, hvor brugerne kunne vinde billetter til en forpremiere på filmen.

Vi bad vinderne give deres uforbeholdne mening om filmen til kende, og bringer her et uddrag. Alle anmeldelserne er indtil videre positive og kan ses i deres fulde længde under filmens profil.

Christine Bang: Forfriskende
”Det er netop hvad jeg vil kalde filmen, da jeg både grinte en hel del, kneb en tåre, tænkte i de stille stunder og i det hele taget nød en amerikansk film der ikke var så skide amerikansk!”

Anne-Marie: En god oplevelse
”Masser af grin og sjove episoder, men også med alvor og mening bag. Den er svær at slippe igen og den efterlader mange følelser. Giver stof til eftertanke.”

Jacon: Indie-film i topklasse
”Annette Bening har aldrig været min favorit-skuespillerinde, men efter at have set hendes præstation har jeg absolut føjet hende til min liste af seværdige skuespillere.”

Pernille: Fantastisk film
Historien er rigtig sød og troværdig og skuespillerne gør deres job fantastisk! Det er en lang film, men føles slet ikke så lang, fordi man fanges i historierne og bliver fuldstændig opslugt.”

Mie: Super interessant film
Filmen bragte både smil og grin frem, men var samtidig helt unik og virkede virkelighedstro i sin måde at portrættere en homoseksuel families hverdag og problemer på.”

Cecilie: God film
”Det er en god film med mange gode skuespillere. Den er bare lidt underlig på sin egen måde, der er ikke rigtig nogen start eller slutning, der er en episode i nogens liv.”

Marie-Louise: Hyggelig film
”Fin film, med plads til grin undervejs. Lille smule forudsigelig, men det gør ikke så meget, man vil alligevel gerne se hvordan den fortsætter og ender.”