Cookie- og Privatlivspolitik
Hvilken spoof er den bedste?

Hvilken spoof er den bedste?

Stem på din favorit!

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)
Med den aktuelle Vampires Suck er spoof-filmen tilbage i biografen.

Genren veksler om nogen mellem det geniale og det græsselige, for selvom det er nemt at gøre grin med andre film, er det ikke altid lige sjovt.

Mel Brooks (Young Frankenstein, Blazing Saddles) og David Zucker (Airplane!, Top Secret!, The Naked Gun) hørte i mange år hjemme blandt de geniale, imens nyere spoof-film som Date Movie og Meet the Spartans får en anderledes hård medfart af kritikerne.

Men hvem har ret?

Stem selv og fortæl hvilken film der er alle tiders sjoveste spoof.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lis

Når der er så mange film af Mel Brooks på listen, hvorfor så ikke også Silent Movie, som i mine øjne helt klart er hans bedste,

Thomasuser/849909

Det er noget fis at sætte disse film op imod hinanden. En spoof er og bliver bedst, hvis den tager originale(e/rne) under *kærlig* behandling og jo mere man holder af oplægget, des sjovere synes jeg personligt konceptet er. Med andre ord, kan jeg ikke lade være med at sætte spoof-kvalitet efter oprindelse og dér synes jeg High Anxiety scorer højt, simpelthen fordi Alfred HItchcock er en af de fremmeste filmmagere i mit hoved. Og kan man sin Hitchcock, og helst den lidt mere eksotiske del, er den en guldgrube af små detaljer. Den bør altså ses...

De 6 nyeste på listen har jeg ikke set, men skal jeg sætte karakterer på resten, vil de såmænd også ligge oppe i toppen. Spoofs er grundlæggende skægge at se. Men desuagtet må det altså være en smagssag, og folk som postulere manglende humor hos sin modpart, besidder næppe selv en særligt bred en af slagsen.

Tronduser/845711

"Dead Men Don't Wear Plaid" (dansk titel: "Bogart Junior") med Steve Martin er vel sådan set også en spoof - og en rigtig god film!

Philm

Når man nu laver så lang en liste. Hvorfor tager man så ikke den bedste med.
Nåh, selvfølgelig. Den er jo ikke amerikansk. Listen er sakset et eller andet sted fra.

AndMc

ALDRIG er der lavet en spooffilm på det niveau... En del af de andre på listen kommer tæt på, men "Sheriffen Skyder På Det Hele" MÅ være den største...

Kenneth Buchuser/437507

Det må bare være Blazing saddles. Overskriften siger det hele...
It´s twu It´s twu

Pernille K

Jeg synes, "Robin Hood: Men in Tights" er mega grinern! (Dog ikke sådan, at jeg er flad af grin), men jeg har en plat humor, så det er nok derfor. Desuden har jeg heller ikke set så mange af filmene på listen, for spoofs plejer at være ganske uudholdelige :)

Anonymuser/0

Bare fordi dig og Jens syntes at Airplane er den bedste er det ikke nødvendigvis os andre der er idioter fordi vi ikke er enige med jer, eller at vi ikke har forstand på film. Og inden du begynder på alt muligt pjat med hvilke film jeg har set, kan jeg sige at jeg har set alle film på listen, med undtagelse af High Anxiety og Loaded Weapon. Feeling silly yet?

bambiexplorer

@CherryBlossom: Egentlig kunne det jo være lidt interessant at vide hvor mange af de "ældre" spoofs du egentlig har set? Før du begynder at beskylde os andre for at være gamle og tørre, ville du jo være rart at kende lidt til niveauet af din filmviden.

Anyways, jeg har set de 10 ældste samt ca. hver anden af de nyere. Og jeg er helt klart enig med Jens i, at "Airplane!" er den sjoveste/bedste. Selv om jeg også synes at "Young Frankenstein" og "Spaceballs" var sindssygt sjove. De nyere film, specielt dem der er lavet indenfor de sidste 10 år, er helt til grin - på den dårlige måde...

"Jeg vidste ikke at Austin Powers var en spoof?", geeezzz!!!

Anonymuser/0

Tror du ikke bare det er dig der er tør og halvgammel? Tænk over det inden du kalder os andre for unge og humorløse, bare fordi vi ikke har samme smag som dig.

Scary Movie 3 er den bedste spoof, Derefter Dracula: Dead and Loving It og Hot Shots!...
Jeg vidste ikke at Austin Powers var en spoof?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Sigurt

Hvornår kan man bestille billetter?

3 timer siden
Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

22 timer siden
Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

1 dag siden
Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

2 dage siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

4 dage siden