Cookie- og Privatlivspolitik
Teaser - Sucker Punch

Teaser - Sucker Punch

Zack Snyders kommende film er visuelt bjergtagende

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)
Wow. Sikke en visuel fest. Zack Snyder er en mester i at skabe billeder på det store lærred, og det viser han endnu engang med traileren til Sucker Punch.

Filmen handler om pigen Baby Doll (Emily Browning) forsøger at slippe for den grumme virkelige verden ved at flygte ind i sin egen fantasiverden, hvor nærmest alt kan ske.

Som vi kan se i traileren, er det ingen overdrivelse, at alt kan ske - vi ser bl.a. samuraier, drager, Anden Verdenskrigs-slag og ridderkampe.

Historien er baseret på en idé af Snyder selv - i modsætning til hans tegneseriefilmatiseringer 300 og Watchmen, som er andres forlæg.

'Sucker Punch' får premiere den 21. april 2011.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Alexandra

Stand for Something or Fall for Everything :-P

AKVM

Det kan kun blive godt, når det er Zack Snyder, en super fed blanding af 300 og Watchmen, men udtænkt af hans eget hoved. Glæder mig vildt meget!!!

Tribute

Ligesom Charlies angels fed trailer så virkelig god ud og ser ud til at blive fed og sjov.

Bøvsen!user/15663

Ud fra det jeg så i traileren, syns jeg at filmen ligner lidt i stilen med Charlies angels, bare hvor de havnet i en science fiction udgave af 1. verdenskrig. Og fjenden er kæmpehøje samuraier og drager!

michaeluser/598617

mja, den ser ud til at levere en gemen gang underholdning, men det gjorde watchmen jo også, men gab hvor v ar den dog sindsygt langtrukken, med en historie der startede forfra.. gab.. men fede effekter og billeder når der endelig skete noget!

Anonymuser/0

Hold da op, den ser ud til at sparke røv! Zack Snyder er en af de mest talentfulde instruktører, sammen med Nolan, og han kan altså bare noget med billeder. Bare se 300, eller hans (efter min mening:) bedste film endnu, Watchmen. Sucker Punch - En bunke seje tøser, monstre og eksplosioner... I'm in:)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Naiyana

Harry Potter and the philosopher’s Stone er begyndelsen på en fantastisk filmatiseret fortælling med en fantastisk verden.

3 minutter siden
Sara

Husker stadig da jeg skulle se den i biografen

22 minutter siden
Janeuser/346370
Janeuser/346370

Intet mindre end fantastisk og den kan ses igen og igen.

38 minutter siden
Nicholaj

Helt klart vinderen og den jeg har stemt på.

44 minutter siden
lisa

Harry Potter er en fortælling fra min barndom og den vil bare altid have en særlig plads i mit hjerte.

44 minutter siden

Aktive debatter