Cookie- og Privatlivspolitik
Teaser - Pirates 4

Teaser - Pirates 4

Jack Sparrow gør reklame for sin nye film, 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides'

Stem op!
23
Stem ned!
-6
(reset)
I sidste uge blev det første billede fra Pirates of the Caribbean 4 præsenteret af producenten Jerry Bruckheimer. Nu er den første teaser online.

I teaseren til Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides præsenteres vi for en halvsnaldret kaptajn Jack Sparrow (Johnny Depp), og selvom der ikke afsløres meget fra handlingen, er hans bekendtskab altid muntert og interessant.

'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' får premiere den 19. maj 2011, og den bliver vist i 3D.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
A

Jeg glæder mig til firen kommer, ingen tvivl om det :]
Det bliver dejligt at se Johnny Depp som Captain Jack Sparrow en gang til. Men, personligt, tror jeg også denne bør være den sidste.
Ellers ender vi ud med at sidde med 27 film af PotC - og det samme er gældende for SAW og American Pie.

Jeg glæder mig, jeg ser frem til den og den lyder fantastisk - men lad os også stoppe, mens legen endu er god ^^

michaeluser/598617

ellers ville det da være helt væk.. 3eren var bare... for meget.. for .. sær.. for mange underlige indskudte events der ikke passede sammen.. lidt synd for historien egentlig.. lad os håbe de retter dette og fjerner alt det der amerikaner platte falde på halen komik.. gem det til american pie 72 eller hvor meget de er oppe på!
Johnny er dog stadig the man!

Jeanet Mariauser/617567

Hvor er det bare fedt at der kommer en ny med jack sparro. Vi er nok mange der ville synes det vær markeligt vis den skulle slutte sådan som den gør i 3 ern. men jeg glæder mig bare så meget til den har primiere det bliver jo for fedt man kan jo næsten ikke vente. Håber bare ikke på at den bliver udsadt. Men dem der er med til at lave filmen gør verkelig et godt stykke arbejdte og den ros skal de da have med på vejen. man får jo helt gåsehud af alt den spæning ved at vente. Og glæder mig også til den kommer i 3D.

Sarah

Jeg glæder mig SÅ MEGET til den kommer :D
Tror den bliver rigtig god :)
Jack Sparrow er for cool

Anonymuser/0

Kors, det kan kun blive godt... (og jeg sværger; jeg kølhaler den producer som finder på at udskyde premieredatoen med en eller lam undskyldning)

Dead men tell no tales...

(danser en lille kan-ikke-vente dans)

RandomName

Mega cool :P Håber dog ikke at de spiller for meget på hans karakter, så det bliver lidt for meget... Det bedste ved de andre film er, efter min mening, de sjove små indput han kommer med :)

Stina

Den skal jeg da bare se!! :O ..

Han er jo bare for sej og sexet. :P .

Tribute

jeg glæder mig mardet til den har premiere selv i 3D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Emma

Jeg inviterer dig til en dansk sexklub -
http://lady4.fun

5 timer siden
Emma

Jeg inviterer dig til en dansk sexklub -
http://lady4.fun

5 timer siden
Emma

Hej, er du interesseret i reelle seksuelle møder i din by?

5 timer siden
Emma

Hej, er du interesseret i reelle seksuelle møder i din by?

5 timer siden
Emma

Hej, er du interesseret i reelle seksuelle møder i din by?

5 timer siden

Aktive debatter