Gæt en åbningsweekend - vandt du?

Konkurrencen er lukket
Hvem gættede åbningen på 'Eclipse'?
(© Nordisk Film)

The Twilight Saga: Eclipse indspillede 157,577,169 millioner dollars i sin fem dage lange amerikanske åbningsweekend.

Vinderen af konkurrencen blev dermed Line, som med 157.648.217 millioner dollars kom særdeles tæt på det rigtige resultat.

En flot 2. plads går til Kiki, der med sit bud på 157,884,145 millioner dollars også har to fribilletter på vej med posten.

I det hele taget var de fleste bud velkvalificerede. Konkurrencen vender tilbage op til den amerikanske premiere på The Expendables den 13. august.

----------------------------------------------------------------------------
At gætte en films åbningsweekend i USA er virkelig svært, men hvis du tør byde, har du nu chancen for at vinde både fribilletter og æren.

Spørgsmålet er:
Hvor mange millioner dollars indspiller ’The Twilight Saga: Eclipse’ i den amerikanske fem dag lange åbningsweekend fra onsdag den 30. juni til og med søndag den 4. juli?

Skriv dit bud i millioner dollars nedenfor. For at deltage skal du være logget ind med din profil. De to brugere, der kommer tættest på tallet, vinder hver især to fribilletter.

(Man kan deltage i konkurrencen én gang pr. profil og hustand. Skriver man flere bud, er man diskvalificeret. Deadline er tirsdag den 29. juni kl. 23.59.) 

Til information åbnede The Twilight Saga: New Moon (2009) med 142,839,137 millioner dollars i 4.000 biografer og scorede samtidig rekorden for største åbning nogensinde på første dag.

Man kan læse vores USA top 10-nyheder for at blive kløgtigere på de amerikanske billetluger.

The Twilight Saga: Eclipse får premiere i 4.000 amerikanske biografer.

Weekendens endelige åbningsresultat kan ses her på siden om formiddagen tirsdag den 6. juli, når weekendens nøjagtige tal er offentliggjort.