Cookie- og Privatlivspolitik
Freddy får næppe dansk biografpremiere

Freddy får næppe dansk biografpremiere

'A Nightmare on Elm Street' ligner en aflysning i de danske biografer

Stem op!
4
Stem ned!
-24
(reset)
Opdateret: Der ser nu lidt lysere ud for en dansk premiere på 'A Nightmare on Elm Street'. Der arbejdes eftersigende på at finde den rigtige premieredato.


I sidste uge debuterede A Nightmare on Elm Street på en suveræn 1. plads i USA, men det betyder ikke nødvendigvis, at filmen får biografpremiere herhjemme.

Gyseren var ellers planlagt til premiere den 24. juni, men filmen er nu sat på standby, og Sandrew Metronome (der distribuerer filmen i Danmark) kan ikke garantere, at filmen kommer op i biografen.

Vi følger naturligvis filmens skæbne her på kino.dk og offentliggør en ny dansk premieredato, hvis Freddy alligevel vender tilbage.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmiuser/374813

Hvad fanden er det her for en omgang lort!?!?:o

yvonne

Jeg syns at den skal kommen til Danmark , så vi osse kan se den , for der er jo mange som vil gerne se den film her i Danmark

Martinuser/572076

Det er en film der bare SKAL kommer i Danmark omg?!

Alfonsen

Hejsa ville bare lige komme med mine 25 øre........har aldrig været den store guserfan men har da set de gamle og havde nok også taget en tur i biffen efter den nye......men sådan skal det åbentbart ikke være igen,her det sidste års tid syntes jeg der bliver taget alt for mange film af programmet fra S/M side, hvorfor må vi ikke se Book of Eli,Legion osv. osv. og nu også A nigthmare on elm street i biffen når man samtidigt alene i maj kan finde som "Alle anderen"(tysk drama om et prøvet parforhold) og "små mirakler og store"(et svensk drama) og sidst men ikke mindst en fransk komedie "franske forviklinger", alle film som ihvertfald ikke kan trække mig i biffen og rent ud sagt virker noget nicheprægede på mig,personligt tror jeg at Freddy snilt kunne indtjene det samme som de 3 tilsammen.........

Anonymuser/0

Lige kommet hjem fra London igår, og skyndte mig at tage chancen og se filmen, hvis nu Sandrew Metronome's dumme beslutning holder. Og blev ikke skuffet, en super remake, gode effekter, uden for meget splat, og dejligt nedtonet når det kommer til sex og stoffer (som ellers normalt oversvømmer de nyere gyserfilm). Masser af choks, og med meget mere fokus på Krueger's fortid og baggrund, og et overordnet tema om pædofili. Den fortjener altså en dansk præmiere!

The Moviemaster

Meld jer ind i gruppen og vis jeres utilfredshed

http://www.facebook.com/?sk=nf#!/group.php?gid=117727864928509&ref=ts

Mie

sådan en film skal ses i biografen... Kan ikke se hvorfor den ikke skulle komme, efter som de danske biografer viser mere eller mindre ukendte horrorfilm!!!

Herculadedrik

for og støtte og bakke op om downloadning og kopiering, det var sku et flot træk i igen tryllet med, bravo!!!!
Når men hvis i nu falder over en kalender og finder ud af hvad år vi faktisk er i og for trukket hinandens hoveder ud af hinandens numser , så begynd og ta jeres arbejdet seriøs ellers så sig op og lade folk der faktisk kan finde ud af deres arbejdet komme til... A Nightmare on Elm Street er/var en meget vente film i største del af verden, men her i Danmark kan man ude og overdrive sige den var meget vente, dels fordi gyser/horror er en genre der sælger og er meget populær her hjemme, når der så kommer en stor en af slagsen som tjente sig selv hjem på sin åbeninges week, som selvfølgelig åbener for en 2´er
Her er en lille ide, folk køber billetter, billetter tjener penge til filmen og selskaber, dermed tilbage til folk, folk bestemmer hvad de vil se, så derfor her er et gratis tip som jeg lært i mine år inden for filmen verden, man lytter til hvad folk vil have også vælger man det og tror ikke det kan være en hemmelighed af A Nightmare on Elm Street lugter af et hit i bio her hjemme og skal vi lige kigge på alt det andet lort man vælter ind i biografterne og hvor forsinket filmene mange gange er, "the blinde side", "taken" bla der kommer godt og vel et år efter andre landen,, har været til flere fremvisninger af film hvor vi fik blyant og papir med ind også skulle man bedømme filmen, var bla inden og gøre det med Moulin Rouge om den skulle op i biografen. Få lavet forstillinger af den slags, lad folk og filmeelsker komme til og hjælpe , for i kan åbenbart ikke selv.
A Nightmare on Elm Street for og vende tilbage til den, er en helt okay film, kom ikke helt derop hvor man håbet, men den er bestemt uhyggelige nok og Jackie Earle Haley er faktisk en kram god Freddy.
Lige pt er hawaii bio sku mere seriøs end den danske biograf kultur.
Så skod film i blockbuster og kvalitet i biograften, tak.

Anonymuser/0

Kino. dk har allerede anført på trailersiden, at den ikke kommer op i de danske biografer, så det må vel betyder, at det er gået fra et "måske ikke" til et "ikke".
Det må så yderligere betyde, at hvis vi skal have en gang fed underholdning med über-coole JEH, så skal vi en tur over sundet, .
Filmstaden, Storgatan 22, 21142 Malmö viser den, så det er hermed et forslag til alle jer, der lige som mig, er dybt, dybt, skuffet...

wizzler_dk

Hvordan kan man ikke afspille sådan en film, det er jo latterligt.
det er jo sådan en film man har gået og nærmest ventet på skulle genindspilles og som man bare vil gøre alt for at se.
De kan være sikre i at modtage en klage mail ( en rigtig sviner ) fra mig i det tilfælde at de vælger ikke at vise den herhjemme.
Man burde kunne holde dem til ansvar og de så måtte betale for at man kunne se den i udlandet *G*
Well held og lykke folkens

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

1 dag siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

1 dag siden

Aktive debatter