Cookie- og Privatlivspolitik
Del Toro skal ikke instruere 'Hobbitten'

Del Toro skal ikke instruere 'Hobbitten'

'Pans labyrint'-instruktøren har forladt Tolkien-projektet

Stem op!
2
Stem ned!
-5
(reset)
Siden det blev offentliggjort, at J.R.R. Tolkiens forgænger til Ringenes Herre-trilogien, Hobbitten, skal filmatiseres, har der været en del problemer med projektet.

Først og fremmest Ringenes Herre-instruktøren Peter Jacksons insisteren på udelukkende at producere filmen, men også de mange forsinkelser undervejs har skabt tvivl om, hvorvidt de to film baseret på 'Hobbitten' overhovedet bliver til noget.

Da den mexicanske instruktør bag Pans labyrint, Guillermo del Toro, trådte til som ny mand bag kameraet, kunne fans ånde lettet op igen. Indtil nu.

Del Toro har fortalt til hjemmesiden The One Ring, at han trækker sig fra projektet, selvom han har brugt to år af sit liv på at forberede det. Det skyldes netop de mange forsinkelser, der gør, at han skal afsætte seks år i alt til at lave de to film, selvom det oprindeligt skulle have varet tre år.

Guillermo del Toro udtaler, at det ikke har noget med samarbejdet med Peter Jackson, filmselskaberne eller filmens øvrige producere at gøre.

Det er endnu uvist, hvem der skal overtage instruktørstolen. Hvem synes du, der ville være den perfekte instruktør til de to Hobbitten-film? Skriv dit bud i kommentarfeltet nedenfor.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Teis

Ej hvor ærgeligt, havde virkelig set frem til at se endnu en fed film instrueret af Guillermo del Toro. Syntes han gjorde det fantastisk med "Pans labyrint" og "Børnehjemmet", så er virkelig synd han har trukket sig tilbage fra "the Hobbit" som jeg iøvrigt også ser frem til. Men håber den bliver god alligevel, og én der eventuelt kunne instruere den istedet kunne måske være James Cameron eller selvfølgelig Peter Jackson. Men æv æv med Guillermo del Toro.

Deniseuser/9812

Peter Jackson - Peter Jackson - Peter Jackson
The Hobbit er jo en slags inledning til The Lord of the Rings - så for mig er det det eneste svar! Peter Jackson, Fran Walsh og Philippa Boyens sammen med special FX Richard Taylor og Weta workshop - som også arbejdede på Avatar! Dream team again please! De brander for det - og det kan man mærke i LOTR filmene!
Dog er det synd om Del Toro.

Emilie

Steven Spielberg kunne være et godt bud. Eller måske Quentin Tarantino, han er også en rigtig god instruktør. Men Tim Burton er allså også en rigtig, rigtig god instruktør:D

Martinuser/572076

Men hvis Peter Jackson ikke vil håber jeg da på Ridley Scott :P

Anonymuser/0

Han gjorde et helt fantastisk job med de tre Ringenes Herre film, så han er helt klart min favorit. Kan ikke se hvem det ellers skulle være. Syntes ikk at Del Toro's stil passer, selvom han er skidedygtig. Men rygterne siger også at Jackson har sagt at han gerne vil overtage...

kettielluser/430409

Selvfølgelig skal Peter Jackson da instruere, så hænger det hele jo sammen.
Men Steven "Spektakkelberg" vil også være en god co-instruktør

Murdockuser/628477

jeg vil mene at wes anderson er sagen, da han har lavet fantastiske film som the royal tenenbaums og fantastic mr fox

Mortenuser/438042

Så Tarrantion eller Luc Besson vil da være sagen

Astauser/80610

Peter Jackson har udtalt at han om nødvendigt vil overtage styringen og instruere de to film.

Jannieuser/451082

Hvad med ham der instruerede Pirates filmene

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

13 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter