Cookie- og Privatlivspolitik
'Breaking Dawn' får premieredato

'Breaking Dawn' får premieredato

Summit afslører premieredatoen for den fjerde Twilight-film

Stem op!
83
Stem ned!
-8
(reset)
Om et år og fem måneder udkommer den fjerde Twilight-film The Twiligth Saga: Breaking Dawn i biograferne.

Den amerikanske premieredato er sat til den 18. november 2011, og datoen gælder sandsynligt også for de danske biografer.

Hvorvidt filmatiseringen udkommer i en eller to dele vides stadig ikke, men Kristen Stewart, Robert Pattinson og Taylor Lautner er selvfølgelig stadig med, og som vi skrev forleden, er instruktøren Bill Condon (Dreamgirls) blevet hyret.

Melissa Rosenberg, der skrev manuskript til de tre andre film, vender også tilbage til denne sidste opgave.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
nadiauser/645714

Hvorfor er der nogle der ikke kan lide Twilight der bruger tid på at sidde på en side og kommentere på en film der er med i sagaen??
Kan bare ikke forstå at i bruger jeres tid på noget i hader ?? og vi kommer heller ikke og siger at de film i kan lide er nogle lorte film :O

Amalie

HVORDAN, HVORDAN har du fået VIP-biletter til det??? og har du flere?? kan du evt. tage "en ven" med?? :) seriøst jeg betaler ALT!

Amie

Hvor fedt! Nice at den har fået en dato, og jeg ved ikke.. Men det lyder som en god ide at lave den til 2 film, så er der også mere "Stof" til de mange milioner af fans (; Men glæder mig virkelig til den.. Men først og fremmest til at den 3 film Eclipse kommer, det ville være en fordel hvis vi først kunne fokusere på at få den i biograferne :D

Ursulauser/892152

Fedt at den har fået en dato! Men tror jeg vil syntes det er lidt øv hvis den bliver i to film eller 3D?!
Jeg har fået VIP-Billetter til filmningen af Breaking Dawn, så så lang tid er der heller ikke for mig til at der sker noget.. :D
Kan bare ikke vente...

cajz

der er alt for lang tid til...arrrr....kan ik vente og jeg ved jeg ik er den eneste...jeg er bare lidt bekymret...for hvad nu hvis de ikke kan få alt det der står i bogen med i filmen (jeg har læst bogen) og hvad så hvis den bliver et kæmpe flob fordi de manglede alt for meget og det slet ik hang sammen og alle så vil komme til at hade filmene fordi den var dårlig og arrrrrrrrrr.....der er sååååååå lang tid til!!!!!!!!!!!!

Niicouser/712627

godt der er så lang tid endnu til den kommer !!! lorte film kan ikke anbefales !!

Camilla Bastholm Jensen

Kan bare ikke vente!!!

Christina

Men der er allt for lang tid til :(

lucasuser/525571

nu ville jeg lige sige til jer Twilight fans, at vis i glæder jer for meget så kan det godt være det bliver et flop når man nu kommer ind og ser den.... har bare selv prøvet det!

gitte

mega cool så er den skrevet ind i kalendere glæder mig til at se Eclipse her d.30.juni - se kun filmene og de er mega spænden ...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

9 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

1 dag siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

1 dag siden
TheDayDreamer

Den her trailer er intet mindre end magisk!

2 dage siden

Aktive debatter