Cookie- og Privatlivspolitik
Scherfig laver gangsterfilm

Scherfig laver gangsterfilm

Og Jessica Biel skal spille hovedrollen

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Da vi interviewede Lone Scherfig i marts måned om hendes kommende An Education fortalte hun, at hun drømte om at lave en gangsterfilm.

Dette er nu blevet en realitet, da instruktøren skal instruere 'Mob Girl', med Jessica Biel i hovedrollen.

'Mob Girl' er en autentisk historie om Arlyne Brickman, der levede i gangstermiljøet, da hun var kæreste med op til flere mafiosoer.

Det er en grum fortælling om voldtægt og vold, men også om en kvinde der pludseligt får nok og begynder at samle beviser mod mafiaen til en storstilet retssag.

Scherfigs film ’An Education’ blev nomineret til tre Oscars, og siden da har den danske instruktør haft mange jern i ilden – bl.a. den romantiske komedie 'One Day' med Anne Hathaway i hovedrollen.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Holly Golightlyuser/9967

Jeg elsker "An Education", og er stor tilhænger af Scherfig. Jeg må dog indrømme, at det her projekt lyder en anelse tvivlsomt. Først og fremmest er jeg ikke sikker på, at Scherfigs talenter kan udfolde sig maksimalt indenfor gangstergenren. Og jeg er slet ikke sikker på, at Jessica Biel bør være kvinden i front. Det kan hurtigt gå galt, men hvem ved - måske bliver det en succes! Jeg glæder mig i hvert fald til at høre mere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.