Cookie- og Privatlivspolitik
Den nye Will Turner

Den nye Will Turner

Orlando Blooms arvtager i ’Pirates of the Caribbean 4’ er fundet

Stem op!
13
Stem ned!
-34
(reset)
Som tidligere nævnt er hverken Keira Knightley, Orlando Bloom eller deres karakterer med i Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, der får premiere til maj næste år.

Historien koncentrerer sig i stedet om Jack Sparrow, men det udelukker naturligvis ikke nye ansigter og en potentiel kvindebedårer, og ham har man fundet i britiske Sam Claflin.

Den 23-årige skuespiller indspiller lige nu den britiske mini-serie ’The Pillars of the Earth’, men ellers er englænderen - der skal spille missionæren Philip - et ubeskrevet blad.

Med Pirates 4 kommer Sam Claflin i fornemt selskab med bl.a. Ian McShane, Geoffrey Rush, Penélope Cruz og naturligvis Johnny Depp.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Torbenuser/126529

Det er da utroligt som filmfolk bare tror de kan skifte vigtige filmpersoner ud og det ikke vil påvirker.. Neeeeeej !

Mariauser/558678

Why!!!??? Det kan man da ikke gøre. Ikke fordi jeg er totalt vild med Orlando, men synes heller ikke at der er nogen der kan komme ind og "replace" ham. Synes også at filmene er blevet kørt for langt ud. De er ikke nær interessante som dem 2 første....
Godt Johnny Depp stadig er med :-D

helle

Selvfølgelig bliver det godt. Johnny Depp er ikke med i en film som har et tvivlsomt grundlag! Jeg nægter at tro at han sætter sin autenticitet på spil for det. :-) Og med ham i filmen kan det jo i øvrigt kun gå godt!! ;-)

Emma

Det er jo logisk nok, siden Elisabeth er i gang med opfostre et barn, og Will er stucked med sit Crew på Hollænderen (? Er ikke sikker, fanfail).

Ved ikke rigtig om jeg ser frem til denne film, eller ej. Johnny Depp er perfekt i den rolle, men synes filmene er kørt for langt ud. Historien er ikke interessant længere, det går bare ud på at have en hel film med fokus på Jack Sparrow, som vi allesammen elsker.

FIlmgnu

Artiklen skriver at karaktererne Will Turner og Elizabeth Swann IKKE er en del af den nye film, derfor skal Sam Claflin altså ikke erstatte nogen, men snarere medvirke en ny generation af Pirates of Caribean, om end denne generation kun lever i en enkel film (tiden vil vise)

Aluser/9198

Der er ingen der kan spille en rolle som Orlando har spillet!

Cecilie

Han har ingen chance imod Orlando Bloom!!! Orlando er den lækreste!!! :-D<3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.