Cookie- og Privatlivspolitik
'Klovn' som film?

'Klovn' som film?

Frank og Casper vil gerne til filmen

Stem op!
31
Stem ned!
-4
(reset)
Er du til pinligheder af allerværste skuffe, kan du måske se frem til Danmarks mest pinlige makkerpar i stort format.

Ekstra Bladet afslørede i går, at Frank Hvam og Casper Christensen, hovedrollerne og hjernerne bag succes-serien 'Klovn', lige nu arbejder på manuskriptet til en filmversion.

Christensen fortalte Ekstra Bladet:
Hele projektet er foreløbigt kun på tegnebrættet, og vi har lige holdt en lille pause fra manuskriptskriveriet for at genfinde lysten. Det er rent lystbetonet indtil videre. Vi aner ikke, om det overhovedet bliver til noget, men vi har det sjovt med det alligevel”.

Christensen afslørede også, at udfordringen først og fremmest er økonomisk, men samtidig handler det også om at få filmen til at adskille sig fra serien:

Det skal ikke være et langt afsnit. Det her en film med en decideret slutning. Og så er det også vigtigt, at Franks figur udvikler sig igennem filmen. Og så skal han selvfølgelig komme ud for alt muligt voldsomt”, fortalte Christensen.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Viktoruser/899615

Det bliver da alt for nice. Hvorfor skulle de dog lave noget andet, når klovn er så mega sjovt. Jeg synes at det er fedt.

Alphafreakuser/322594

Måske skulle Frank Hvam prøve at holde fast i, at han ikke vil lave Klovn mere :) - Han sagde, han ikke ville komme til at savne det, tværtimod.
Mon ikke, de skulle prøve noget andet..

Selvfølgelig fedt med en film, men tror bare det vil virke som et langt afsnit :)

Bjerg

Elsker bare Klovn, og klovn filmen? ja, det bliver nok som Simpsons movie, meget større og bedre!

Christofferuser/150283

Jeg håber virkelig at de får lavet en Klovn the movie. Jeg har altid elsket Klovn serien og har fulgt grundigt med i alle sæsonerne, så det ville simpelthen være så fedt hvis de kom frem med en Klovn the movie nu når der jo ikke bliver lavet flere episoder.! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Toniuser/1306483
Toniuser/1306483

Og Nikolajs Mor Anne Mari Lie var også skuespiller (3 film) ud over at være forfatter og fotomodel.

12 minutter siden
Jesper

Julius har næsten allerede sagt det hele, men Fukunaga er en af de få der virkeligt kan komme med noget spændende i Bond universet.

3 timer siden
Anne-Marie

Max Irons er ganske rigtigt søn af Jeremy Irons - men hans mor Sinead Cusack er også skuespiller - ligesom hendes forældre og søskende - - osv.

4 timer siden
Jacob

Jeg havde virkelig set frem til at Danny Boyle skulle løfte opgaven, og det er utroligt hvor tit en instruktør må forlade et projekt pga.

6 timer siden
Nilsuser/669373
Nilsuser/669373

Nå, nå, skal vi nu ikke lige give den en chance :)

7 timer siden

Aktive debatter