Cookie- og Privatlivspolitik
Den skal ikke hedde 'Avatar 2'

Den skal ikke hedde 'Avatar 2'

Cameron har afsløret et par detaljer om fremtiden

Stem op!
39
Stem ned!
0
(reset)
Efterfølgeren til James Camerons 3D megahit Avatar kommer under ingen omstændigheder til at hedde ‘Avatar 2’, fortalte instruktøren forleden dag på den røde løber til Visual Effects Society Awards.

Hvis man har set den første film, vil man vide, at denne ender (PLOT-AFSLØRING) med, at Jake faktisk bliver en ægte Na’vi og derfor ikke længere er en avatar.

Titlen ville derfor mere passende være Na’vi” afslørede Cameron.

Handlingen for den kommende film var heller ikke lukket land for Cameron, som uddybede, at fokus ville være mere på det spirituelle aspekt ved Na’viernes verden, end i den første film, der primært var en action/adventure-film.

Vi kan se, at folk er meget mere åbne for denne side af fortællingen, end studiet havde forestillet sig. Jeg tror, vi kan gå endnu længere i den retning, uden at støde publikum fra os,” sagde Cameron. 

Planerne om en hel ’Avatar’-trilogi er allerede blevet luftet, men hvem der skal instruere er ikke på plads endnu. Cameron gjorde det dog meget klart under interviewet, at kun Cameron selv er en oprigtig kandidat:

Jeg vil ikke overdrage instruktørstolen allerede ved anden film, det er for tidligt. Jeg skal bruge en hel filmproduktion til at oplære en kommende instruktør, før denne er klar”, afsluttede Cameron.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martin

... Avato

Cami-51

Køl lige lidt af folkens..

Selvfølgelig var folk nysgerrige efter at se hvad Cameron havde lavet denne gang.. HALLO han brugte 14 år af sit liv på at udvikle sit eget filmudstyr til at lave Avatar, og efter successen med Titanic er det da klart at folk tog ind og så den.

Anmeldere over hele verdenen roste filmen til skyerne, det er helt klart år 2009 allerbedste film, og kvaliteten og grafikken er jo helt genial, den film opgraderede helt klart filmhistorien, og udviklede samtidig teknologien til filming af nye film, Avatar har gjort det muligt for alle andre film, at få en endnu bedre grafik, den lå på det tidpunkt nr. 1 i udviklingen af film, og det kan vi takke Cameron for.

Der udover skal vi også huske på at Cameron han er en af filmhistoriens bedste instruktører, han ligger oppe i feltet med Peter Jackson, Steven Spielberg og George Lucas, og det kan vi ikke lave om på, mange tog ind og så Avatar op til flere gange og det har også haft indflydelse på indtjeningen og rigtig mange har dvd'en stående hjemme i skabet, selvfølgelig er det ikke alle der har kunne lide filmen og derfor vil der altid være kritikere.. Men husk på det er altså ikke alle..

Cami-51.. :)

Nico

Alle som siger den ikke har nogen handling skal bare lukke!
Den beviser hvor dumme, egoistiske og selvoptaget mennesker er!!!
Glæder mig seriøst til (Na'vi) ;)
Jeg er helt vild med Avatar! har bare lyst til at se den igen og igen!
Skuespillerene er også helt fantastiske!
det eneste minus jeg har er at jeg blev svimmel i biografen da jeg så den i 3D :)

mercedes a.user/584284

min mening er at avatar var en fantastisk anderledes film, jeg har sjælendt set publikum klappe hænder ved slutning af filmen og mange både mænd ogkvinder tøre øjne OG bliv siddende længe efter , det var en fornøjelse .glæder mig meget til nr 2 og er enig at cameron forsat skal instruere med som sagt det mere spirituel side af na'vi . publikum er mere åben. vi trænger til noget med dybdte i ,så vi kan forholdestil resten af ugen

Emil T

det har jeg vented på at høre syntes avatar var fantastisk og håber på endnu et hit.

beskeden med at james cameron vil instruere er bare godt.

Håber på samme succes med filmen

Anne

jeg synes egentlig at dens slutning var god og ikke behøvede en efterfølger, men alligevel dejligt glæder mig til at se noget mere avatar :)

Tobiasuser/868803

Jeg kan godt lide idéen om at fokusere mere på den emotionelle og spirituelle side af universet i den nye film, da det var lige præcis det den første manglede.

Heidiuser/283513

Jeg synes det var en supergod film. Den var imponerende, jeg syntes den var spændende, jeg blev helt opslugt af Navi verdenen. Og jeg den ikke i 3D og alligevel var jeg vild med den. Intet dårligt at sige om den film, den var bare underholdende og det er vel det bedste?

Peter

hvad sker der for folk der siger den ingen handling har osv. alt muligt lort at fyre af? det er en mega sigende film, som viser hvilken lorte verden vi lever i og hvor blinde mennesket er på mange områder, hvor egoistiske folk er. dem der ikke fatter filmen og ikke ser meningen i den må virkelig have et smalt verdens perspektiv. !!

johanuser/382364

Buuuuuuuuuuhhh Avatar!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

1 dag siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

1 dag siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

2 dage siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

3 dage siden

Aktive debatter