Cookie- og Privatlivspolitik
Den skal ikke hedde 'Avatar 2'

Den skal ikke hedde 'Avatar 2'

Cameron har afsløret et par detaljer om fremtiden

Stem op!
39
Stem ned!
0
(reset)
Efterfølgeren til James Camerons 3D megahit Avatar kommer under ingen omstændigheder til at hedde ‘Avatar 2’, fortalte instruktøren forleden dag på den røde løber til Visual Effects Society Awards.

Hvis man har set den første film, vil man vide, at denne ender (PLOT-AFSLØRING) med, at Jake faktisk bliver en ægte Na’vi og derfor ikke længere er en avatar.

Titlen ville derfor mere passende være Na’vi” afslørede Cameron.

Handlingen for den kommende film var heller ikke lukket land for Cameron, som uddybede, at fokus ville være mere på det spirituelle aspekt ved Na’viernes verden, end i den første film, der primært var en action/adventure-film.

Vi kan se, at folk er meget mere åbne for denne side af fortællingen, end studiet havde forestillet sig. Jeg tror, vi kan gå endnu længere i den retning, uden at støde publikum fra os,” sagde Cameron. 

Planerne om en hel ’Avatar’-trilogi er allerede blevet luftet, men hvem der skal instruere er ikke på plads endnu. Cameron gjorde det dog meget klart under interviewet, at kun Cameron selv er en oprigtig kandidat:

Jeg vil ikke overdrage instruktørstolen allerede ved anden film, det er for tidligt. Jeg skal bruge en hel filmproduktion til at oplære en kommende instruktør, før denne er klar”, afsluttede Cameron.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martin

... Avato

Emil T

det har jeg vented på at høre syntes avatar var fantastisk og håber på endnu et hit.

beskeden med at james cameron vil instruere er bare godt.

Håber på samme succes med filmen

Heidiuser/283513

Jeg synes det var en supergod film. Den var imponerende, jeg syntes den var spændende, jeg blev helt opslugt af Navi verdenen. Og jeg den ikke i 3D og alligevel var jeg vild med den. Intet dårligt at sige om den film, den var bare underholdende og det er vel det bedste?

Peter

hvad sker der for folk der siger den ingen handling har osv. alt muligt lort at fyre af? det er en mega sigende film, som viser hvilken lorte verden vi lever i og hvor blinde mennesket er på mange områder, hvor egoistiske folk er. dem der ikke fatter filmen og ikke ser meningen i den må virkelig have et smalt verdens perspektiv. !!

Louise Emilieuser/14890

Hvilken films plot vil de mon bruge denne gang ;)

Aggie

Alice i Eventyrland har ikke fået under 4 ud af 6 stjerner nogle steder som jeg har tjekket, inkl. her på kino.dk. Det vil jeg ikke betegne som under middel.

Og jeg tror kun at Avatar har tjent så mange penge fordi folk har været nysgerrige og villet se hvad al hypen var omkring (og ja, jeg HAR været inde og se den).

Christian

Folk der siger at filmen ikke havde nogen handling skal virkelig lukke i! Der er forskel på en film uden historie til en med en VELKENDT historie!

AVATAR ER FANTASTISK PÅ ALLE LEDER OG KANTER!!!

Skid hul i om filmen drager elementer fra Pochahontas, danse med ulve whatever!!! Den fungerer! Og hele universet omkring historien er så nok noget af det mest originale og mest fuldførte nogensindet! Kun overgået af Ringenes Herre og det er KLART på højde med Star Wars.

Filmen havde ikke tjent så mange penge hvis ikke den var FAN-tastisk! Hvis det gik folk så meget på at filmen ikke havde nogen historie (haha, griner hver gang jeg hører det), eller at den er for uoriginal blah blah, så havde den IKKE tjent hvad den havde. Den har tjent hvad den har fordi den fanger sit publikum. Og uanset hvad folk siger om Titanic, så formåede den at fange sit publikum.

Spar mig for det snak med at det udelukkende er 3D'en der har gjort filmen til en success! Cameron har udviklet et FEDT revolutionerende 3D system, som utroligt mange andre filmselskaber også benytter sig af nu... INKLUSIV "Alice In Wonderland" - og mærk jer mine ord, den vil ikke tjene en brøkdel af hvad Avatar har gjort. Billetsalget vil dale hurtigt. Anmeldelserne er også under middel.

Christina Tofteskov

Jeg synes afgjort det er en af de flotteste film, jeg har set og det var en speciel oplevelse, da jeg ikke tidligere havde set en 3D film, men uanset hvor flot AVATAR er, så er der altså ikke nogen dybere handling i. Der er ingen tvivl om Cameron har nogen fine pointer; vi skal passe bedre på vores jord, vi skal have større forståelse for dem, der er anderledes end os og krig er ikke vejen frem, men det er som om det pointerne står alene uden at indgå i en sammenhængende og vedkommende handling. For mig blev karaktererne aldrig levende og jeg følte aldrig for dem.

Når alt det så er sagt, så glæder jeg mig alligevel til den næste film. Jeg synes det lyder rigtig lovende, når Cameron siger at de vil gå væk det mere actionprægede udtryk, for de dele der virkede bedst for mig i AVATAR, var helt klart de mere afdæmpede scener i Na'vi'ernes verden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.