Superman får et skud Batman

Christopher Nolan skal hjælpe stålmanden
Fanart
(© Sandrew Metronome)
Superheltene oplever for tiden, at filmselskaberne genstarter deres historier for at ramme den gyldne åre, som Batman-serien ramte via de mørke Batman Begins og The Dark Knight.

'Spider-Man' er sat til at genstarte, mutanterne vender tilbage til deres rødder i den kommende ’X-Men: First Class’, og selv dinosaurerne klækker på ny i den planlagte ’Jurassic Park 4’.

Nu er turen kommet til, at Clark Kent, alias Superman, får en ny kappe at blafre med.

Derfor har Warner Bros. henvendt sig til selveste Chrisopher Nolan, manden bag de nye Batman-film, og bedt ham udvikle stålmandens genkomst. Nolan skal ikke instruere filmen, men snarere fungere som en slags ”Godfather-figur” på projektet.

Bryan Singer forsøgte allerede med Superman Returns i 2006 at genstarte serien med Brandon Routh som Superman, men selvom hverken Singer eller Routh er helt afskrevet, garanteres det, at den kommende film ikke bliver en fortsættelse hertil.

Om det vil lykkes, eller om Nolans redningsaktion ender samme sted som Tim Burtons planer om at forvandle Nicolas Cage til Superman tilbage i 1997, vil tiden vise.

Indtil da kan vi til juli opleve Nolans håndværk i Leonardo DiCaprio-filmen Inception og senere i endnu et Batman-eventyr.