Cookie- og Privatlivspolitik
Superman får et skud Batman

Superman får et skud Batman

Christopher Nolan skal hjælpe stålmanden

Stem op!
10
Stem ned!
-4
(reset)
Superheltene oplever for tiden, at filmselskaberne genstarter deres historier for at ramme den gyldne åre, som Batman-serien ramte via de mørke Batman Begins og The Dark Knight.

'Spider-Man' er sat til at genstarte, mutanterne vender tilbage til deres rødder i den kommende ’X-Men: First Class’, og selv dinosaurerne klækker på ny i den planlagte ’Jurassic Park 4’.

Nu er turen kommet til, at Clark Kent, alias Superman, får en ny kappe at blafre med.

Derfor har Warner Bros. henvendt sig til selveste Chrisopher Nolan, manden bag de nye Batman-film, og bedt ham udvikle stålmandens genkomst. Nolan skal ikke instruere filmen, men snarere fungere som en slags ”Godfather-figur” på projektet.

Bryan Singer forsøgte allerede med Superman Returns i 2006 at genstarte serien med Brandon Routh som Superman, men selvom hverken Singer eller Routh er helt afskrevet, garanteres det, at den kommende film ikke bliver en fortsættelse hertil.

Om det vil lykkes, eller om Nolans redningsaktion ender samme sted som Tim Burtons planer om at forvandle Nicolas Cage til Superman tilbage i 1997, vil tiden vise.

Indtil da kan vi til juli opleve Nolans håndværk i Leonardo DiCaprio-filmen Inception og senere i endnu et Batman-eventyr.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kedde user/1014520

Super nice Pic at the Top

FIlmgnu

Det er denne slags super-helte film som sagtens kan klare at blive genindspillet et utal af gange og de bliver bare bedre og bedre.

At Christopher Nolan skal medvirke i genindspilningen af Superman er stort. Det kan da næsten ikke gå galt med den præstation han leverede i batman-filmene?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

1 dag siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

1 dag siden

Aktive debatter