Cookie- og Privatlivspolitik
Clint Eastwoods bedste film?

Clint Eastwoods bedste film?

Vi kigger på Clinten som instruktør

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)
Han fylder 80 år til maj, han har haft store roller i 47 film og så har han instrueret 31 spillefilm.

Vi snakker selvfølgelig om Mr. Cool Himself, Clint Eastwood!

Den 25. februar er han igen aktuel som instruktør med portræt-dramaet Invictus, og næste projekt ’Hereafter’, en overnaturlig thriller med Matt Damon, er allerede i produktion.

Vi har udvalgt de 20 mest bemærkelsesværdige film instrueret af legenden, og beder dig fortælle os: Hvilken en synes du er bedst?


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christianuser/152764

Afstemningen viser tydeligt at man med tiden glemmer og at mange ikke har set Clintens perler.. At Grand Torino ser ud til at skulle være hans bedste film har ingen hold i virkligheden (på trods af at det er en virkelig god film). Unforgiven står uden tvivl som den film der fastslog Clinten som en uovertrumfen filmskaber og fortæller......

Michaeluser/19540

Det er et utroligt svært valg, når man kun må vælge en. Overordnet set er jeg dog ret enig i den måde der er stemt på. I tilfældig rk.flg.: 'Gran Torino', 'Million Dollar Baby', 'Mystic River' (muligvis min favorit), 'Space Cowboys', 'The Bridges of Madison County', 'A Perfect World', 'Unforgiven' ...
At 'A Perfect World' kun har fået tre procent og 'Midnight in the Garden of Good and Evil' nul, har jeg dog meget svært ved at forstå. Det er efter min mening to virkelig gode film! 'A Perfect World' er måske Costners næstbedste som skuespiller (efter Dancing with Wolves).
Men, jeg er også vil med de resterende på listen - hvoraf jeg endda syntes at et par af dem kommer _lige efter_ overnævnte. :)

'Changeling', 'Letters from Iwo Jima' og 'Flags of Our Fathers' har jeg desværre endnu ikke fået set. Ej heller 'Invictus'.

Anonymuser/0

Gran Torino (2008), simpelt hen fordi den skider højt og flot på politisk korrekthed, taler frit fra leveren, ikke renskurer nogen som helst og så fordi jeg ELSKER afslutningen, derfor.

Men det være sagt; der er nogen film på listen som jeg ikke har set/hørt om før og film som Changeling (2008), Million Dollar Baby (2004) og Mystic River (2003) rørte mig da jeg så dem, men i dag er de mere på "god film, ikke spild af tid stadiet", men ikke længere nogle jeg tænker over. Filmen Pale Rider (1985) er første skridt på den beskidte-western-stige inden vi havner hos Unforgiven (1992), som stadig er en af de bedste westerns der nogen sinde er lavet.

Til gengæld må jeg indrømme, at The Bridges of Madison County (1995) har jeg 3 gange måtte tage tilløb til, men har aldrig fået set færdig, så derfor er den definitivt på min noteret-men-uinteressant-liste.

Sten

om at min favorit "High plains drifter" nok ikke ville få så mange stemmer. Men sølle 2% er da helt vildt! I er for mange der ikke kan ha' set denne perle af en film, så se at komme igang, i overlever nok at den er fra 1973.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

1 dag siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

1 dag siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter