Cookie- og Privatlivspolitik
James Cameron: "Ja, der kommer endnu en Avatar-film"

James Cameron: "Ja, der kommer endnu en Avatar-film"

Instruktøren bekræfter 'Avatar 2'

Stem op!
153
Stem ned!
-12
(reset)
James Cameron har ikke lagt skjul på, at Avatar er tænkt som en trilogi, men først nu bekræfter instruktøren en fortsættelse.

Udmeldingen kom til en visning af filmen i Hollywood. Her fortalte Cameron, at filmstudiet formentlig forventer en Avatar-film mere, nu hvor science fiction-eventyret har indspillet en milliard dollars på verdensplan (den andenstørste film i historien efter Titanic).

Cameron fortalte også, at en fortsættelse er nemmere at producere, nu hvor teknologien eksisterer.

På et direkte spørgsmål om der kommer en fortsættelse, svarede James Cameron, "Yes, there’ll be another."

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Claususer/797040

det meste af Avatars "storhed" og kvalitet ligger jo i de animationer som er blevet brugt igennem stort set hele filmen. bare vent til kreative instruktører samler op på den form for grafik, så kommer man til at se løjer. er sikker på det nok skal blive en fed trilogi men ligefrem at sammenligne den ringenes herre er at stramme den lidt efter min mening.

Kevinuser/430483

Avatar 2 er sikkert løst baseret på historien fra Pocahontas 2 :P

Jungnessuser/17122

hvis James ville skrive en original historie den her gang.

Nicklas

Hallo tænk jer dog om avatar 2 som i kalder den bliver squ a rigtig god der kommer jo mere handling

Og den kommer ikke til at hedde Avatar 2 den kommer til at hedde navi fordi han ikke er en avatar længere og er blevet en navi

Nico

Jeg har læst at han vil lave filmen uden for Pandora Ö
Det kunne være totalt sejt! men alligevel vil deet måske også ødelægge det lidt :/

Na'vi = glæder mig til at se den!

Christina

Det bliver spænende at se, hvad han finder på :)

Cille

Efter filmen sad jeg prakrisk taget og sagde til mig selv at en 2'er skulle i hvert fald ikke komme! Der var ikke lagt op til en 2'er altså! Bam! Fjenden er nede de blev sendt hjem og han vågner op yes man ser et øje og filmen er slut, men kan det virkelig blive til en fortsættelse? Helt seriøst?
Jeg kan ikke andet forstille mig andet end flop lige nu i hvert fakld..(:

Derforuser/304155

Pragtfuldt arbejde James! men kan du gøre det igen?

Godt så.. han har vidst slået fast på en 2'er! men jeg er dov bange for at 2'eren kan blive en smule dårligere jeg syntes Avatar er meget god, har set den 3 gange i biografen…

når! Avatar 2 har de forskellige ideér og jeg kan ikke li’ dem alle… eksempel en idé var; “Avatar 2, Krigsfilm” – jeg syntes det vil være mærkeligt.. og lidt at ødelægge 1'eren en anden idé er; “Avatar, 2'eren foregår på en anden månen ude for planetens omkreds” det er jeg bange for, selvfølgelig kan det måske blive godt osv. men er sku lidt bange, tror mange vil blive skuffede over en Avatar 2 – war eller en Avater 2 -another moon.

ved ikke om der er meget mere at sige end jeg vil give den
10 stjerner ud af 10
effekter: 10/10 – syntes det er et smukt landskab!
2:44min: 10/10 – den får også 10 for dens go’e handling!
realistisk: 9/10 – for en film 140 år frem i tiden er den meget realitisk, helikopterne kaldet “scorpions” er meget realitisk bare som et eksempel.
handling: 10/10 – igen fordi den har mange ting i EN film, sorg, romantik, glæde osv.

Godt skal vi ikke slå fast på at jeg er en fan =). 10/10 stjerner

Tribute

det bliver fedt

Kåreuser/798188

Nu skal vi ikke glemme, at Cameron er en af de mest professionelle manuskriptforfattere i Hollywood, udover at han også er instruktør.

I 1986 lavede han (i branchens og fans over hele verdens øjne) den bedste 2'er nogensinde med filmen Aliens. Ikke alene redefinerede han hele Ridley Scotts univers fra den klassiske Alien, filmen blev også nomineret til flere oscars - og vandt 2! Vi snakker om en rumfilm med slimede monstre her - og endda en fortsættelse til en anden film. DET er en kraftpræstation uden lige.

Og så må vi heller ikke glemme Terminator 2, der blev en endnu større succes end hans egen 1'er og vandt 4 Oscars i 1991! Det var teknologisk set dén tids Avatar...

Hvis der er nogen på denne her planet, der kan lave en succesfuld 2'er til ikke alene sine egne film men også til andres, så MÅ det være ingen ringere end James Cameron :)

Jeg har fuld tillid til ikke blot en fortsættelse, men også en hel trilogi. Bare han så ikke giver faklen videre til andre instruktører og manuskriptforfattere (eks.: Terminator 3 + 4 - AVAVAV!!!)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

7 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

15 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

16 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

1 dag siden

Aktive debatter