Cookie- og Privatlivspolitik
Hvem er den nye Spider-Man?

Hvem er den nye Spider-Man?

Se 10 bud på Peter Parkers arvtager

Stem op!
9
Stem ned!
-12
(reset)
Det britiske filmmagasin Empire er kommet med deres bud på, hvem der skal overtage Tobey Maguires rolle som Peter Parker i den kommende reboot af Spider-Man-filmserien.

Som vi allerede har nævnt er Zac Efron en af kandidaterne, men ni yderligere friske ansigter virker oplagte.

Zac Efron
Den blåøjede High School Musical-stjerne er bestemt atletisk nok til at svinge gennem skolekorridorerne, og pigerne elsker ham. Men kan han være bad-ass, og vil drengene acceptere ham?

Jim Sturgess
Sturgess er 32, så måske er det helt ved siden af. Dog er den britiske skuespiller fra 21 og Across the Universe både køn og talentfuld, og så var han tæt på at lande rollen som Peter Parker på Broadway.

Reeve Carney
Skuespilleren der rent faktisk fik rollen som Spider-Man på Broadway er ikke særlig kendt, men han kender rollen og er et frisk nyt ansigt.

Anton Yelchin
Den 20-årige skuespiller deler akavet charme med Maguire og virker oplagt som rollen efter at have bevist sit talent i Terminator Salvation og Star Trek.

Daniel Radcliffe
Han er allerede Harry Potter, men han bliver dog snart arbejdsløs. Alligevel virker overgangen fra tryllepind til edderkoppespind lidt søgt.

Robert Pattinson
Det bliver ikke meget hottere end ham her. Men det er nok hovedsageligt pigerne, der længes efter at se Hr. Twilight i stram superheltedragt.

Jake Gyllenhaal
Gyllenhaal var på tale som afløser for Tobey Maguire da denne fik en skade under en optagelse, så det er naturligt at overveje ham. Dog ser den 30-årige Brokeback Mountain-skuespiller ikke ud som en skoleelev.

Aaron Johnson
Den 19-årige brite er et fremragende bud. Han er snart aktuel som superhelt uden superkræfter i Kick-Ass, så han kender rutinen og mangler bare magien.

Joseph Gordon-Lewitt
Han har været i branchen længe, men er først med G.I. Joe og den aktuelle 500 Days of Summer blevet rigtig populær. Hans unge udseende og charme taler for ham, men igen måske for gammel.

Josh Hutcherson
Han var barnestjernen i Journey to the Centre of the Earth, og så fylder han atten snart, hvilket gør ham egnet til at spille skoleelev.

Hvem synes I skal være den kommende helt i rødt? 
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
claudia

total meget josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson josh hutcherson

claudia

Total maget Josh Hutcherson han er for cool 3>

Johannauser/382609

hvorfor kan de ikke bare beholde Tobey Maguire ik bare fortsætte der kan ikke være en bedre spiderman end ham!

Julianne

Jeg syntes Daniel Radcliffe :) Det skal bare IKKE være Robert Pattinson. Måske kunne det også være Joseph Gordon-Lewitt

julieuser/378662

Aaron Johnson, han er cute!

Heidi Maria

Jeg kender ikke halvdelen af dem, men vil godt lige have lov at sige:

Robert Pattinson: Lige gyldigt hvor meget jeg prøver kan jeg altså ikke se ham i rollen.. Sorry

Jake Gyllenhaal: Han er virkelig nice, tror også han er perfekt til rollen, men han ER altså for gammel.

Zac Efron: Han overbeviste mig virkelig om at han var en god skuespiller i "17 again", og jeg tror faktisk godt han ville kunne håndtere rollen som spidermann, det er bare ærgeligt at der er så mange der har så mange fordomme om ham.

Resten kender jeg ikke, men ham der fra "500 days of summer" tror jeg også ville være god i rollen ;D

Livauser/11874

hvorfor beholder de ik bare Tobey Maguire ???? han er da mega god spider man

Rebeccauser/4806

Hvorfor er ham gutten fra Transformers ikke med? Han er da for nice... Men ellers Yelchin...

FIlmgnu

...Ville jeg umiddelbart sige Reeve Carney, selvom jeg mener Elijah Wood ville udgøre den bedste spidermand .

Men det må for alt i verden ikke blive Zac Efron, så skal jeg til at boycutte film fra endnu en instruktør.

Mathias

Ville være ALT for fedt med Anton Yelchin!
Han er ikke for kendt og han har den rigtige størrelse til at være Spider-man!
Desuden er flere af de andre enten for gamle eller simpelthen for kendte!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

8 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

4 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter