Cookie- og Privatlivspolitik
'Avatar' skriver filmhistorie

'Avatar' skriver filmhistorie

'Titanic' mødte sit isbjerg – og det var blåt

Stem op!
42
Stem ned!
-4
(reset)
Titlen som den mest omsættende film nogensinde har de sidste 13 år tilhørt James Camerons Titanic. Nu har Cameron sunket sin egen skude med sin nyeste film Avatar.

Efter seks uger på toppen har ’Avatar’ nu omsat for 1,839 milliarder dollars på verdensplan, hvilket er ca. 4 millioner mere end ’Titanics’ rekord.

I USA alene er ’Titanic’ stadig den mest indbringende, men dette er i dag med sølle 49 millioner dollars mere end ’Avatar’, hvilket sidstnævnte højst sandsynligt vil nå at passere inden længe.

Bemærk, at der med disse tal ikke er taget højde for inflation, da billetpriserne på ’Avatar’ er højere end de var på ’Titanic’.


Hvad synes I? Fortjener 'Titanic' at blive slået af 'Avatar'?
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ditte Sabine

Den fedeste film ever! c",)
Glæder mig så meget til at se den næste.

Leifuser/279514

Først vil jeg sige at Avatar ër en fed film, ingen tvivl om det.
Men til Christian "KLOGE ÅGE" kan jeg tilføje at du måske også burde have fulgt med i reklameudgifterne på hhv. Avatar og Final destination som du selv fremhæver,så tror jeg der er en væsentlig forskel !!!
Og med hensyn til at den overgår alt andet nogensinde bliver James Cameron nok ked af at høre, for det tegner ikke godt for den to'er der er i støbeskeen.
Og fri os så for dine lalleglade og nedladende udtalelser - det er trods alt kun en film.

Dunbar

Han må være en fantastisk rig og lykkelig mand! Udover alle de penge han skovler ind, så må det være været fedt at have lavet DE TO mest indtjenende film nogensinde... Er jo fuldstændig vanvittigt!

Susanneuser/829954

Jeg har den opfattelse at de to film slet ikke kan sammenlignes..
Titanic var virkelig stor og super flot da den blev lavet, men udviklingen af film har jo også ændret sig drastisk i positiv retning.

Avatar er nok den bedste og mest storslåede film jeg nogen sinde har set,., Den fanger en fra 1 sek og tiden går utrolig hurtigt.. man bliver helt vildt opslugt af filmen og den burde alle gå ind og se..

Mvh.

Susanne

Maja faaborguser/546568

Ja, Avatar slår Titanic big time! Wow den var utrolig fortryllende og man havde bare lyst til at se mere om Naviernes liv.. Woow! Så fortryllende..

Tribute

den var mega mega fed mange jeg kender syntes den er fed og god og den fortjener 10000000 OSCAR PRISER mega fed film SE DEN!!!

Hansenuser/246341

Hør nu lige her. Grunden til at Avatar har tjent så meget så hurtigt er på grund af at der er et tillæg på billetterne som går direkte med i indtjeningerne. Jeg giver dig helt ret i at det er en fantatisk film som har fortjent sin plads på tronen! Og selv uden 3d ville den have slået Titanic bare ikke lige så hurtigt! Desuden er en del af omtale den spetakulere 3d, som i starten har været med til at få folk i biografen!
Jeg arbejder faktisk i en biograf så jeg har nok sat mig ind i stoffet!

Christian

Det er ikke 3D der har formået at gøre denne film til verdens bedst sælgende, nu må folk altså forstå det!... I så fald, så havde "The Final Destination", som var den første til at fremvise denne nye 3D teknologi blevet verdens bedst sælgende film!

"AVATAR" har toppet Titanic FORDI det er en fantastisk film, som kan nydes af alle. På trods af dens klicheer, så formår den at række ud til masserne! Det er James Cameron og han ved bare hvordan lortet det skal gøres! Sgu da ikke tilfældigt at han kommer efter 13 år og GØR_DET_IGEN! Åben nu øjnene mand! Avatar er langt mere end 3D! Undersøg hvad i snakker om inden i stempler 3D'en i Avatar til at være den eneste grund til den har tjent så meget som den har! Den er revolutionerende på så uhyggeligt mange måder.

Besøg www.marketsaw.com, inden i kommer med flere af jeres "3D er grunden til Avatar er verdens bedst sælgende film" - det giver mig lange nosser!

Hansenuser/246341

Jeg synes det er fedt at Avatar er blevet nummer et. Men synes det er ærgeligt at den er blevet det fordi billet priserne er højere på 3d film. Kunne god tænke mig at se det samlede billetsalg, det ville være mere fedt!

Christian

Hold kæft hvor jeg fryder mig i disse øjeblikke! Jeg har fulgt denne film igennem dens 4 års produktion og JO, man må gerne som fan hovere på FULD SMADDER lige nu! Og alle dem der troede at filmen ville blive det syge flop, skal ganske simpelt bare lukke deres ar og tage imod SLAGENE!!!... Jeg har aldrig tvivlet på filmens kunnen. Ganske simpelt fordi manden i instuktør stolen var/er James Cameron! Noget mange har haft svært ved og fatte.

Han kan ganske simpelt bare formå at lave film til masserne! Han gør noget med sine film som ingen andre formår. Igennem de sidste 13 år har James Camerons egen "TITANIC" holdt på rekorden. Folk har ikke kunnet fatte det. NEJ, I har ikke kunnet fatte det. JEG fatter det heller ikke! Dog fatter jeg at Cameron er en film-gud, hvis instruktion og magiske måde at lave sine film på ganske simpelt overstiger alle andres! Hvilket også er derfor hans film er fuldt ud værdige at vente på!

Gennem de sidste 13 år har vi haft så uyhggeligt mange kæmpe storfilm. Vi snakker, blandt de aller største, en helt ny "Star Wars" trilogy, samt "Ringenes Herre" trilogien! Ja og så har der været populære film som "Harry Potter" serien, "Matrix" serien, en horde af superhelte film så som "Spiderman" som vist har været i toppen. "The Dark Knight" var den tætteste på at slå Titanic af pinden, men nej, ikke alligevel. Og LOL LOL LOL! INGEN af disse har kunnet nå denne totalt originale, IKKE en fortsættelse, IKKE en remake, af en film, "AVATAR"!

Filmen om de "blå smølfer" som verdenen og så selv nok "South Park" har lavet grin med. Filmen, vis teaser-trailer blev RAKKET NED, som at være det største omgang lort nogensindet set, har lige overgået ALT ANDET, NOGENSINDET! Cameron vælter sin egen rekord af pinden efter 13 år! ! ! ! ! ! ! !

Kom så og giv mig jeres fingre nedad... DE BETYDER NADDA NU!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

5 dage siden

Aktive debatter