Cookie- og Privatlivspolitik
Ny lang trailer til 'Avatar'

Ny lang trailer til 'Avatar'

Premiere på traileren til James Camerons nye film

Stem op!
53
Stem ned!
-6
(reset)
Den 18. december har James Camerons nye film Avatar verdenspremiere.

Indtil nu har vi måtte tage til takke med en teaser-trailer næsten uden tale, men nu løftes sløret yderligere, når vi viser den helt nye ’Avatar’-trailer.

'Avatar' vises herhjemme i almindeligt format og i 3D med danske undertekster.

Traileren kan ses i fuld HD her. (klik først på HD-symbolet og vælg derefter opløsning)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tribute

fed

Sebastian

Man kan jo kun se til i en enorm spænding og se frem til James Cameron's 'Avatar'! De to trailere sætter begge utrolig mange tanker i gang om Avatar for mig. Jeg ser virkelig meget frem til den, og derfor er jeg også super glad for, at jeg har billeter til premieren ! :) Hæhæ...

Nikko

Tror sku bare at Henriette69 enten er en troll(provokatør), har et MEGET hidsigt temperament eller er røget ind i en stime af dårlige dage og masser af stress for sådan opfører man sig sgu ikke...
Jeg synes du er den fedeste Christian og det gør mig glad at der er en herude der er så åbetlyst positiv og hyped på denne film lissom så mange af os...og det allerfedeste er at du gider skrive så meget og det er SÅ FEDT!! MANGE TAK!!!!
skal helt klart se den i 3D efter at have læst alt det du har skrevet..
kan forresten heller ik forstå hvorfor NOGEN vil snyde sig selv for 3D oplevelsen...se den i 2D ka man sku gøre når den engang kommer på dvd...det sgu da for dumt at se den i 2D i biografen!!!

Nikko

nu ved man da mere hva filmen handler om...det blir EPISK!!! de er NØDT TIL at lave flere efterfølgere til den her...jeg tror virkelig DET BLIR, som jeg har hørt verdens filmexperter har sagt, ÅRTIETS FILMOPLEVELSE!!
Jeg holder med de indfødte Na'Vi efter at have set den her trailer, er jeg den eneste?? den stiller et meget relevant spørgsmål i denne tid hvor vi hele tiden søger efter nye energikilder...om vi er parate til at ødelægge livet omkring os for at redde os selv...eller bare ud af grådighed??
DEN KAN IKKE BLIVE ANDET END GOOOOOOD!!!!!!!!!

Hala89

Denne trailer er genial! - Var lidt i tvivl om filmen var noget for mig eller ej, men den tvivl er blevet blæst væk af denne trailer - Glæder mig til at se den, i 3D - ellers er der ikke noget fedt ved det ;)

Michael

Gå til den officielle hjemmeside hvis du vil slippe for at installere QuickTime oh Itunes

Christian

Nu kan du have ro i sindet. De skriver at Avatar vises i 3D med danske undertekster :-)

Christian

Du siger at det ikke er alt min info der er korrekt, da jeg skriver at imperial er en af de få biografer der faktisk viser AVATAR i 3D. Tilmed skriver du at imperial langt fra er den eneste biograf der viser filmen i 3D. Nej, det er muligt men det er stadig en af de FÅ. Ind til videre er der kun 9 biografer - i hele landet - som viser 3D-udgaven. Ud af hvor mange hundrede biografer??? Er det så ikke også per defination de færreste der viser den i 3D?

Christian

Tak for støtten... Det havde jeg mildest talt brug for :-)

Kristian Bo

Så kan man vidst heller ikke sige meget mere. Bliver formentlig et teknisk mesterværk som mange af Camarons tidligere film har været. Men tematikken virke noget speget og genbrugt.

Men glæder mig da til at blive underholdt hele vejen igennem.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

1 dag siden
Gustav

Det bare luksus jo

2 dage siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

2 dage siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

5 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

6 dage siden

Aktive debatter