Jon Favreau taler om 'Avengers'

’Iron Man’-instruktøren er med på projektet, men ikke som instruktør
Jon Favreau under optagelserne til 'Iron Man'
(© Paramount Pictures)
Jon Favreau har bekræftet, at han vil være executive producer på ’The Avengers’, Marvels kommende superheltegruppefilm, der er sat til at have premiere i 2012. Men han har samtidig sagt, at han ikke vil instruere filmen. Det skriver MTV.

The Avengers er en gruppe af de mest kendte Marvel tegneseriesuperhelte som Captain America, Iron Man og Hulk. Serien blev skabt af Stan Lee og Jack Kirby i 1963.

Det synes desværre at stå fast, at Edward Norton ikke kommer til at være med som Hulk, selvom han har sagt, at figuren ville være en oplagt Avengers-modstander. Det kommer ikke som den store overraskelse, når man tænker på, at han talte dårligt om sin medvirken i ’The Incredible Hulk’ fra 2008, lige efter filmen var i kassen.

En række skuespillere er heldigvis blevet bekræftet, og blandt de største stjerner finder vi Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson og Don Cheadle.

For en god ordens skyld skal det nævnes, at denne film intet har med 1998-filmen The Avengers: Hævnere i kjole og hvidt med Sean Connery og Uma Thurman at gøre.