Cookie- og Privatlivspolitik
Jon Favreau taler om 'Avengers'

Jon Favreau taler om 'Avengers'

’Iron Man’-instruktøren er med på projektet, men ikke som instruktør

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)
Jon Favreau har bekræftet, at han vil være executive producer på ’The Avengers’, Marvels kommende superheltegruppefilm, der er sat til at have premiere i 2012. Men han har samtidig sagt, at han ikke vil instruere filmen. Det skriver MTV.

The Avengers er en gruppe af de mest kendte Marvel tegneseriesuperhelte som Captain America, Iron Man og Hulk. Serien blev skabt af Stan Lee og Jack Kirby i 1963.

Det synes desværre at stå fast, at Edward Norton ikke kommer til at være med som Hulk, selvom han har sagt, at figuren ville være en oplagt Avengers-modstander. Det kommer ikke som den store overraskelse, når man tænker på, at han talte dårligt om sin medvirken i ’The Incredible Hulk’ fra 2008, lige efter filmen var i kassen.

En række skuespillere er heldigvis blevet bekræftet, og blandt de største stjerner finder vi Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson og Don Cheadle.

For en god ordens skyld skal det nævnes, at denne film intet har med 1998-filmen The Avengers: Hævnere i kjole og hvidt med Sean Connery og Uma Thurman at gøre.

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Hej Rene

9 timer siden
Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

2 dage siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

4 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

4 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

1 uge siden

Aktive debatter