Cookie- og Privatlivspolitik
Nikolaj Arcel laver superheltefilm i Hollywood

Nikolaj Arcel laver superheltefilm i Hollywood

Den danske instruktør skal instruere 'Deadman', som produceres af Guillermo del Toro

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)
Nikolaj Arcel har haft masser af succes herhjemme med Kongekabale og De fortabte sjæles ø, men nu skal der prøves kræfter med Hollywood.

Guillermo del Toro skulle oprindeligt instruere 'Deadman’, men da han er travlt optaget med at indspille 'The Hobbit', vil han i stedet fungere som producer, når den forholdsvis ukendte superhelt skal instrueres af den 36-årige dansker.

Deadman (aka Boston Brand) - der havde sin tegneseriedebut i 1967 - er navnet på en dræbt akrobat, der eksisterer som et genfærd med retfærdighed og hævn på agendaen.

Vi håber, at Deadman bliver en mørk og drabelig superheltefilm, men først skal ’Caroline Mathildes år’ have premiere i efteråret 2010 – instruktørens nye danske film om dronningen der havde et forhold til livlægen Struensee.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus Gunnar

Håber du har ret. Den skal ihvertfald ses :0)

Jakob

Det er jo ghostrider der stinker, den savner fuldstændig sammenhæng i plottet. Deadman er super nice, så glæd dig til en super fed film.

Rasmus Gunnar

Jeg troede at jeg var nogenlunde inde i superhelte universet, men har da aldrig stødt på Deadman. I øvrigt lyder det umiddelbart som en rigtig ringe film i stil med ghostrider. Og hvorfor har man ikke hørt noget til Caroline Mathilde filmen herinde? Synes generelt at der kommer for få nyheder og baggrundshistorier.
Nå men held og lykke til Nikolaj.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

10 timer siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

1 dag siden
susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

1 dag siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

2 dage siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

3 dage siden

Aktive debatter