Cookie- og Privatlivspolitik
Lego bliver til en spillefilm

Lego bliver til en spillefilm

Warner Bros. producerer spillefilm baseret på de danske klodser

Stem op!
10
Stem ned!
-1
(reset)
Planen om en Lego-spillefilm er ikke noget nyt, men denne gang er der noget om snakken.

If. Variety skal Warner Bros. producere en film baseret på det verdenskendte legetøj, og man har allerede hyret to manuskriptforfattere til opgaven.

Der er blevet udviklet på filmen i mere end et år, og manuskriptforfatterne og producenterne har været på adskillige ture til Danmark for at uarbejde konceptet sammen med Lego” udtaler producenten Dan Lin, der også producerer den kommende Sherlock Holmes

Og det bekræftes overfor kino.dk af Legos koncerndirektør, Mads Nipper.

"Vi har haft flere møder med Dan Lin, og filmen vil bestå af både computeranimation og rigtige filmoptagelser. Ikke nødvendigvis på samme tid som i fx 'Roger Rabbit' men som parallelle universer. Jeg kan ikke sige meget mere om handlingen, men det bliver et action-eventyr for hele familien, der finder sted i et Lego-univers."

Mads Nipper bekræfter også, at filmen er baseret på klassisk Lego, og at der ikke er tale om Bionicle eller andre nyere Lego-universer. 

Og timingen synes at være i orden.

Filmatiseret legetøj er sommerens store hit i de amerikanske biografer, hvor Transformers 2 og G.I. Joe sælger masser af biografbilletter.

Begge film handler dog om legetøj med en indbygget mytologi, og figurer som Optimus Prime og Storm Shadow har en lang oprindelseshistorie bag sig.


Sådan er det ikke med Lego, hvor en gul figur uden navn repræsenterer hele universet. Hvordan det kan blive til en film, må tiden vise.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

1 dag siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

1 dag siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

4 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

4 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

5 dage siden

Aktive debatter