Mere Salander og Blomkvist i biografen

Resten af Millenium-trilogien får premiere på det store lærred!
Billede

Fortsættelserne til Mænd der hader kvinder bliver alligevel vist i biografen.

Oprindeligt var det meningen, at efterfølgerne skulle have fået premiere på svensk tv, men nu er 'Pigen der legede med ilden' planlagt til at få biografpremiere i midten af september og 'Luftkastellet der blev sprængt' i slutningen af november 2009.

”Vi har inderst inde hele tiden håbet, at dette skulle blive muligt. Yellow Bird og jeg er sammen med instruktøren Daniel Alfredsson og filmteamet vældig glade for, at de to andre bøger også kommer som biograffilm. Både Stieg Larssons succesromaner og hele biografpublikummet fortjener virkelig dette”, siger Søren Stærmose, Yellow Birds producent.

Også Jan Lehmann, direktør i Nordisk Film Distribution, er glad for beslutningen: ”Vi er virkelig begejstrede for også at få biografpremiere på 'Pigen der legede med ilden' og 'Luftkastellet der blev sprængt' i løbet af efteråret. 'Mænd der hader kvinder' er blevet en enorm succes i Skandinavien, så det er bare helt fantastisk at kunne tilbyde de to næste film til biografpublikummet i Norden. Vi tror på, at de glæder sig til også at få disse oplevelser på det store biograflærred.”

'Mænd der hader kvinder' ligger lige nu på en storslået 1. plads på filmhitlisterne i både Danmark, Sverige og Norge. Efter blot 3 uger er filmen set af over 1,5 millioner i Skandinavien, og i Danmark er den alene set af hele 621.203.