Cookie- og Privatlivspolitik
Ben Affleck står igen bag kameraet

Ben Affleck står igen bag kameraet

Skuespilleren følger op på sin succesfulde instruktør-debut med projektet ’The Town’

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Ben Afflecks karriere som skuespiller var tæt på erklæret selvdød, da han imod al forventning opstod fra asken med instruktør-debuten ’Gone Baby Gone’ (2007), der blev en lun biografsucces, fik fine anmeldelser og vandt flere priser.

Næste projekt som instruktør bliver ’The Town’, der også involverer andre af Afflecks talenter som manuskriptskrivning og skuespil.

Warner Bros. har nemlig hyret Affleck til at både skrive, instruere og spille med i ’The Town’, som er en filmatisering af Chuck Hogans bog ’The Prince of Thieves’. Titlen er bekvemmeligt blevet ændret, så ingen forveksler den med Kevin Reynolds ’Robin Hood: Prince of Thieves’ fra 1991.

Plottet handler kort og godt om en forbryder, der forelsker sig i bankmanageren fra den bank, han sidst røvede, mens han skal koordinere et nyt kup og slippe ud af en FBI agents mistanke.

Det var faktisk som manuskript-forfatter at verdenen for alvor opdagede Affleck, da han tilbage i 1997 skrev ’Good Will Hunting’ med vennen Matt Damon, og tilmed høstede en Oscar for det.

Den efterfølgende karriere i forholdsvis stereotype roller, og en kort forlovelse med Jennifer Lopez skabte dog så meget dårlig hype om skuespilleren, at man helt glemte Afflecks talenter bag kameraet. Et bevis på omdømmet ses i det kulte citat fra ’Team America’: ”I need you like Ben Affleck needs acting school”.

Hvis Affleck med denne film formår at vedligeholde samme standard som på ’Gone Baby Gone’, kan man vist godt glemme de hårde ord, og allerede begynde at glæde sig til ’The Town’.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

20 timer siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

2 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

2 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

6 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

6 dage siden

Aktive debatter