Ny Biografklub Danmark-sæson

Se titlerne på de næste syv Biografklub-film.
Billede

Det er nu trettende gang at Biografklub Danmark lader sine medlemmer komme ind og se kvalitetsfilm til halv pris.

Nedenstående program ser lovende ud med syv film, der tiltaler flere forskellige segmenter. Klik på titlen og læs mere om den enkelte film i kino.dk’s filmomtale.

01: ’Kandidaten (d. 29.08.2008)
02: ’Gensyn Med Brideshead (d. 26.09.2008)
03:Frygtelig Lykkelig (d. 24.10.2008)
04: ’Changeling (d. 16.01.2009)
05: ’Kærestesorger (d. 13.03.2009)
06: ’Der Baader Meinhof Komplex (d. 24.04.2009)
07: ’The Young Victoria (d. 04.06.2009)

Med en lille genre-overvægt af periode-dramaer som ’Gensyn med Brideshead’, ’The Changeling’, ’The Young Victoria’, 'Kærestesorger' og ’Der Baader Meinhof Komplex’ er det ældre og historisk-interesserede publikum godt dækket ind.

Også de danske film fylder med de tre vidt forskellige film ’Kandidaten’, ’Frygtelig Lykkelig’ og Niels Malmros’ længeventede ’Kærestesorger’.

Sidstnævnte er tematisk spændende for de yngre biografgængere, mens både ’Kandidaten’, ’Changeling’, ’Der Baader Meinhof Komplex’ og ’Frygtelig Lykkelig’ ser tilpas tempofyldte ud til, at de maskuline medlemmer også har noget at komme efter.

Biografklub Danmark er en non-profit organisation, som alle landets biografer, samtlige filmudlejere og Det Danske Filminstitut står bag. Klubbens primære mål er at få flere mennesker i biografen.

Årets sæson starter d. 29. august med ’Kandidaten’, og allerede nu kan man købe sit medlemskab on-line eller i biografernes billetluger. Når man har tilmeldt sig, får man et hæfte med rabatkuponer, der skal byttes til en filmoplevelse for halv pris. Kuponhæftet koster 75 kr. for en person og ved køb af flere opnås rabat.

I år er sæsonen yderligere piftet op med andre spændende tilbud om deltagelse i for- og snigpremierer samt rabat på udvalgte soundtracks og bøger.

Se mulighederne for køb og læs mere om rabat-ordningen her.