Cookie- og Privatlivspolitik
'Harry Potter VI' udskudt til næste sommer

'Harry Potter VI' udskudt til næste sommer

Troldmanden dukker først op i biografen den 17. juli 2009.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Den 21. november har længe været dagen, hvor ’Harry Potter and the Half-Blood Prince’ fik verdenspremiere, men de mange fans må nu væbne sig med endnu mere tålmodighed.

Filmen er udskudt med mere end et halvt år, men If. pressemeddelelsen fra Warner. Bros. skyldes forsinkelsen ikke problemer med filmen, der stort set er færdig.

Årsagen skal findes i den overståede forfatterstrejke, der forsinkede så mange filmprojekter, at næste sommer i biograferne er blevet sparsom på store Hollywood-titler.

Nu udfylder Harry Potter i stedet dette hul, så én af verdens mest lukrative filmserier kan sælge endnu flere billetter.

Forsinkelsen af ’Harry Potter and the Half-Blood Prince’ skulle ikke få betydning for de to afsluttende film i serien, der stadig er planlagt til premiere i henholdsvis november 2010 og maj 2011.


Hvad synes du om beslutningen? Log ind på kino.dk og skriv din mening om udsættelsen af Harry Potter nedenfor.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mads Eileruser/865620

Nu ved jeg ikke om du har læst Harry P. bøgerne, men som du siger er der kun 7. problemet er bare at i HP. 7 er der cirka et klimaks hver anden side, hvilket kan være bare en smule svært at lave i en film, derfor går der rygter (jeg er ikke 100% på at det bliver sådan, hvilket ham der har skrevet artiklen tilsyneladende er) om at de vil lave den om til 2 film...

Mikeuser/608233

synes det er lidt ærgeligt at den ska flyttets til sommer når det vil ha været en god film at se her i den kolde vinter. men der er en ting jeg ikk forstår i artiklen de skriver følgnde:"Forsinkelsen af ’Harry Potter and the Half-Blood Prince’ skulle ikke få betydning for de to afsluttende film i serien, der stadig er planlagt til premiere i henholdsvis november 2010 og maj 2011" va mener de med det så vidt jeg ved er der kun 7 bøger og der kommer ikk flere hvordan kan de så lave 8. ja jeg spørger bare. med mindre at de vil lave den 8. film uden bog ???

PoRnO-palle

hey....er meget ked af at de var nød til at udskyde filmen...men glæder mig over alt forventning,til sommer 09,men også til de andre sidste 2,ved ikk hvordan livet skal gå når jeg ved at der ikk kommer flere film fra war.bros. harry potter co.tro´er ikk jeg vil komme over det.er den største harry potter fan der nogen sinde vil eksistere,og er ligeglad med hvad andre siger for jeg er den største harry potter,kan ikk fortælle hvorfor men skulle jeg vælge og se dem færdig også gå bort/dø eller leve vider uden at se dem,hva tror i så jeg ville vælge klart at se dem færdig også....... begyndte den fedste rejse da jeg i ca.2002 i min fødselsdags måned så den første harry potter film de vise sten efter den var glad over at kunne sige at det var den bedste oplevelse i mit liv,fedt af dem at skrive glæd dig også til at se den næste harry potter film hemmelighedernes kammer! i 2003.så begyndte vente tiden til så idag hvor jeg glæder mig fulstændig tosset til den 6.og desværre tredje sidste Harry Potter film.og hvis der skulle sidde nogle dansker og se denne mail som kender et sted man kan skrive til Daniel Radcliff :harry potter Emma Watson :hermione granger Rupert grint :ron weasley....så må i gerne sige at de var de bedste...og ville gøre alt for at møde dem og send min varmeste hilsen til dem....=) hvis i vil besvare denne mail...så bare send en besked til palle_brorsen@hotmail.com....mvh palle brorsen 15 år den 1.november 2008 denmark

Anders V.user/39837

Jeg vil da se Harry Potter i julen... skid da hul i den anden serie. Den kan de da altid vise næste sommer, men udskyde Harry Potter det er forrykt!

Lotteuser/480687

Ej, det er sgu for dårligt altså!
Man kan da ikke udskyde en film i over ½ år pga. af en eller anden lorte serie, som i øvrigt ikke har en skid med filmen at gøre!
Harry Potter hører til i biograften i november og december - ikke i juli!
Sikke noget pis og lort......!

:-(

Christinauser/10848

Dammit, havde virkelig glædet mig til at se den næste Harry Potter film. Nå, men så må man jo slå koldt vand i blodet og læse den fantastiske bog endnu engang som erstatning ;-)

sarahbeck

neeeeeeeeeeeeeeeej man ! havde sådan glædet mig til november hvor jeg skulle i biografen !! kan da ike vente et mere end ½ år mere :(
sys det er unfair for os... vi er kunderne og jeg føler mig dårligt behandlet!

Ann-Britt

Ikke fordi jeg ikke troede, at de var kyniske, når det drejer sig om penge og om at tjene endnu flere, men her har de da i det mindste vist flaget, med alt tydelighed.
Omend de første undskyldninger OGSÅ lød på, at det havde til hensigt at begrænse ventetiden imellem film 6 og den næste film - ok, lød unægteligt mere som om de SKULLE finde på en undskyldning, som vi ville sluge råt.

Troede, da jeg lige læste overskriften på nyhederne i sin tid, at der var sket noget frygteligt, og jeg er da naturligvis glad for, at det ikke er tilfældet, men at udsætte filmen fordi de vil tjene flere penge!! Det kan de altså ikke byde os.
Ville (næsten) ønske, at vi blev væk fra biograferne til somme, bare nogle dage, så de kunne mærke det på pengepungen, at sådan manipulere man ikke bare med en filmserie og dens fans.

Det er for hulen langt tid siden, at den strejke var der, så det er også langt tid siden, at de har kunne forudse manglen på film. Så derfor er der i virkeligheden ingen undskyldning for at flytte datoen for premieren til længe efter at de havde sendt oplysninger ud om, hvornår film 6 fik premiere.
Det er superamatørarbejde! Klodset!

Stine Landsgaarduser/819689

Havde fanme glædet mig til at skulle se den film til november... synes ikke at det er i orden at de udsætter den til juli. Det er jo om et år - godt nok laaang tid... Forstår ikke hvordan man kan komme frem til at udskyde den... og så til sommer, hvor folk er på ferie... synes virkelig ikke, at det er spor ok. Og hvad så, hvis der ikke er store hollywood filmpremiere på det tidspunkt - og hvis man så alligevil vælger at rykke en film, så kan man da vælge en mindre film... ØVØVØV!!!!

Jonasuser/335141

En deadline er en deadline, så bare fordi de vil tjene flere penge laver de bare om på udsendelses datoen.
Og jeg tror nu oven i købet de tjener de penge de skal på hver film i serien.
Hvad de ikke har tænkt på er at jo længere tid filmen står ubrugt i biografen, jo større mængde ulovlige downloaders kommer der.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

4 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter