Evil Dead 4

Sam Raimi bekræfter, at der arbejdes på en ny Evil Dead-film  
Billede

Sam Raimi har haft travlt med at instruere Spider-Man-trilogien siden 2002, men næste år er han aktuel med den edderkoppefri gyser ’Drag Me to Hell’ om en ung kvinde (Alison Lohman), der bliver forbandet af en mystisk gammel dame, og må finde en kur for at overleve.

Filmen, der også har Justin Long fra ’Die Hard 4.0’ på rollelisten, blev præsenteret ved den nyligt overståede San Diego Comic Con, hvor Raimi afslørede en glædelig nyhed. Ifølge TwitchFilm.net udtalte Raimi følgende: ”I’d love to make another Evil Dead picture. And actually that’s in the wheelhouse”.

Denne nye ‘Evil Dead’ vil blive den fjerde i rækken af de kulte zombie-film om den slagkraftige Ash’s kamp imod de onde kræfter gemt i bogen Necronomicon. Om den fjerde film bliver en remake eller en fortsættelse, og om Bruce Cambell er på rollelisten vides ikke, men Raimi fortalte, at plottet skal udvikles i samarbejde med broderen Ivan Raimi, som skrev manuskript til ’Army of Darkness’ (1992), ’Spider-Man 3’ (2007) og ’Darkman’ (1990).

Raimi menes at skulle instruere ’Spider-Man 4’ og den næste Jack Ryan film, ingen af disse rygter er dog blevet bekræftet.
    

Af Stine Teglgaard