Diablo skal skrive for Spielberg

Steven Spielbergs ide skal udføres af den hotte manuskript-forfatter bag ’Juno’.
Billede
Hendes navn er Diablo Cody, og selvom kun et af hendes manuskripter er blevet filmatiseret, er hun den mest feterede manuskriptforfatter siden Charlie Kaufman (Eternal Sunshine of the Spotless Mind 2004).

Det var sidste års store succes ’Juno’, der gjorde Codys navn til dialogens nye superstjerne og indbragte en oscar-statuette til kaminhylden.

Cody er nu blevet hyret til at skrive et manuskript for Dreamworks Pictures baseret på en original ide af selveste Steven Spielberg. Det er ikke blevet afsløret, hvad filmen skal handle om, men vi ved, at det bliver en komedie.

Faktisk rygtes det, at Dreamworks ønsker, at hemmeligholde handlingen så længe som muligt, og derfor er handlingen også uvis for mange af de involverede. Det er heller ikke sikkert om Spielberg selv vil instruere projektet.

De to har allerede samarbejdet før, da Cody i år skrev pilot-afsnittet til en anden af Spielbergs ideer, TV-serien ‘United States of Tara’. Her spillede Toni Collette en kvinde der har en underlig familie og er ramt af en identitets-lidelse. Cody og Spielberg er begge executive producers på serien.

Cody har derudover en anden film på vej instrueret af Karyn Kasuma (’The L Word’). Filmen hedder ’Jennifers Body’ og er en gyser-komedie om en cheerleader, der bliver besat af en ånd og begynder at myrde sine klassekammerater.