Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Til dig der elsker John Wick: Nazister får seriøse tæsk i ny blodig krigsfilm!

Se traileren til 'Sisu'

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Det her ser vidunderligt vanvittigt ud. Blodigt og brutalt! Den første trailer til actionfilmen Sisu er landet for fuld smadder. Se traileren øverst i artiklen.

'Sisu' følger den forhenværende soldat Aatami Korpi, der finder en guldskat midt i Laplands vilde natur. Nu går turen mod byen for at sikre byttet.

På sin vej støder han imidlertid ind i en række onde nazister. Uheldigvis. Dog ikke just for ham, men derimod for nazisterne, der bliver nakket på de mest opfindsomme måder.

 

LÆS OGSÅ: 'John Wick 5' har lange udsigter: Men både en serie og spinoff-film er på vej

Det betyder alt fra en kæmpe dolk, som penetrerer kraniet på en af skurkene, videre til eksplosive landminer, der sprænger nazister i stumper og stykker, så lemmerne flyver til højre og venstre.

Filmselskabet Lionsgate står bag, hvad der i den grad ligner en underholdende film. De er også selskabet bag bl.a. John Wick: Chapter 4. Volden i 'Sisu' giver da også mindelser om Keanu Reeves' brutale bersærkergang.

Manden bag de nazist-dræbende herligheder er Jalmari Helander, som bl.a. også har stået bag den underholdende julegyser Rare Exports Inc. og actionfilmen 'Big Game' med bl.a. Samuel L. Jackson.

'Sisu' er aktuel i biografen - find dine billetter her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.