Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Instruktør afslører sine skjulte gyser-referencer i ny superheltefilm

'Shazam! Fury of the Gods' er biografaktuel

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Superhelte-fortsættelsen Shazam! Fury of the Gods er aktuel i biografer landet over, hvor den unge dreng, Billy Batson, og de andre plejebørn i hans familie kastes ud i en kamp for deres superkræfter, deres liv og Jordens skæbne.

I den forbindelse var vi blevet inviteret til Stockholm af Warner Bros. for at snakke med filmens svenske instruktør, David F. Sandberg, samt den dobbelt Oscar-nominerede skuespiller Djimon Hounsou.

Det blev til en samtale om bl.a. brugen af improvisation under optagelserne, hvordan man får Helen Mirren med i en superheltefilm og Sandbergs kærlighed til gyser-genren. Se hele interviewet øverst.

 

Læs også: Helen Mirren brækkede sin finger i ny film: "Stunt-folk burde få Oscars"

Instruktøren, der tidligere har stået bag den uhyggelige Annabelle 2: Skabelsen, har nemlig gemt en hel del gyser-referencer i sin nye superheltefilm. Og ifølge instruktøren selv fanger man formegentligt ikke dem alle første gang, man ser filmen.

- Jeg elsker gysere, derfor var det sjovt at lege med monstrene. 

- Jeg kan virkelig godt lide italienske gyserfilm fra 70’erne og 80’erne. Så der er nogle referencer i form af navne som fx. Lucio Fulci, Ruggero Deodato, Mario Bava og Dario Argento.

- Nogle af dem er ret svære at finde, i hvert fald en af dem.

- Se den flere gange, så I kan finde dem alle.

De allermest filmkyndige blandt publikum til superheltefilmen vil også kunne spotte instruktøren selv i sin første gæsteoptræden nogensinde. Da nogle monstre dukker op i superhelteholdets hjemby, spiller Sandberg en af de civile, der bliver fløjet væk af et af disse monstre.

 

Læs også: Keanu Reeves dedikerer 'John Wick 4' til død medspiller: Læs stjernens mindeord

Til vores spørgsmål om instruktørens lille rolle afslørede Sandberg, at det var skuespillerne, der overtalte ham til at medvirke.

- Normalt bruger jeg bare min stemme. Jeg har aldrig vist mit ansigt, men det var skuespillerholdet, der sagde: "Hey, du burde være den fyr".

- Og der sagde jeg, at jeg ikke vil tage en stuntpersons arbejde, fordi han har en familie, han skal forsørge. Men han havde andet at lave i filmen.

- Men det var ret sjovt at få lov til at lave mit eget stunt.

- Det får mig også til at værdsætte jeres [skuespilleres, red.] arbejde endnu mere, når jeg afprøver de ting, fx. at være i seletøjet med trådene og alt det der. Man får blå mærker.

'Shazam! Fury of the Gods' kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.