Hollywood-stjerne springer ud som instruktør: "Jeg kan ikke vente med at gøre det igen"

Interview med holdet bag 'Creed III'
Billede
(© SF Studios)

Michael B. Jordan er tilbage i ringen - og biografen - som bokseren Adonis Creed, der denne gang må stå ansigt til ansigt med sin fortid i Creed III

Både Jordan og Tessa Thompson er tilbage som Adonis og Bianca Creed i den tredje film i franchisen, mens en af Hollywoods største nye stjerner, Jonathan Majors, denne gang udfordrer Jordans karakter i bokseringen.

Vi mødte de tre skuespillere over Zoom til en snak om deres biografaktuelle film, der også markerer Michael B. Jordans debut som instruktør. En oplevelse der ifølge stjernen selv mest af alt betød meget mere arbejde. Se hele klippet øverst.

- Det var bare meget mere. Meget mere ansvar. Mindre søvn. Længere dage. Mere stress.

Hollywood-stjernen har stået i spidsen for Rocky/Creed-franchisen siden Creed i 2015, hvor Rocky Balboa tog den unge Adonis Creed under sin vinge for første gang.

 

Læs også: Hollywoods nye superskurk: "Jeg har ondt af enhver, som vil udfordre mig"

Med det nyeste kapitel virker Michael B. Jordan dog både spændt og glad for sin nye ekstra rolle på trods af den større arbejdsbyrde.

- Det var fantastisk. Efter den første dag begyndte jeg at finde min rytme, og det begyndte at føles meget naturligt.

- Jeg kan ikke vente med at gøre det igen, afslutter Jordan.

For Michael B. Jordans medspiller Tessa Thompson betød hans nye rolle bl.a., at hun fik endnu mere indflydelse på sin karakter end tidligere. De to har nemlig arbejde sammen i næste 9 år, så deres samarbejde flød fra starten.

- Som skuespiller leverer man så ofte en klump ler, som andre mennesker [instruktører, red.] så modellerer. Men i det her tilfælde er personen, der modellerer det, en der holder meget af mig og af karakteren.

- Så jeg tror, at det gav mig en anden følelse af indflydelse.

'Creed III' kan ses i biografen nu. Find dine billetter her.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)