Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Rumvæsen vil knalde med flest mulige i ny dansk film, men skuespiller var "nærmest umulig at finde"

Vi har mødt folkene fra 'Jomfruer fra rummet'

Stem op!
7
Stem ned!
-1
(reset)

Albert Rosin Harson er kendt fra tv-julekalenderne om Tinka, hvor han har et godt øje til hovedkarakteren. I en ny dansk film spiller Harson også en ung fyr, der vil score en pige - denne gang dog ikke en nisse.

Harson spiller i Jomfruer fra rummet hovedrollen som Gustav, der går i gymnasiet med sin ven Buller, og som forsøger at komme sin mødom til livs med pigen Barbara.

Hjælpen kommer fra uventet kant, da rumvæsnet Allan landet på Jorden med en plan om at forplante sig med flest mulige. Eller hjælp er måske så meget sagt, for Allan er lidt som en elefant i en glasbutik, når det kommer til menneskekontakt.

LÆS OGSÅ: Rumvæsen vil knalde med flest mulige gymnasieelever i ny dansk ungdomsfilm

Vi har talt med Albert Rosin Harson om sin rolle i filmen, og sammen med instruktøren Peter Molde-Amelung fortæller de to om filmens vilde plot, om at finde den helt rigtige, flotte fyr til at spille rumvæsnet Allan og om at optage festscener uden musik.

- Jeg har lavet meget familie- og børnefjernsyn, som er lidt pænere end det her. Det er noget nyt for mig, at jeg skal have lov til at kaste op og være fuld. Det har været sjovt, og det har været anderledes, siger Albert Rosin Harson i interviewet.

- Det gode er jo så, at ham fra Tinka endelig får lov til at komme i kanen med én, han kan lide. For det er svær åbenbart med en nisse, tilføjer Molde-Amelung.

LÆS OGSÅ: Guide: 29 danske film du kan glæde dig til i 2023

Peter Molde-Amelung fortæller, at han havde Harson i tankerne fra meget tidligt i processen, men at det var sværere at finde skuespilleren, som kunne portrættere rumvæsnet Allan. Ikke mindst fordi han skulle se godt ud, være ung, kunne spille skuespil og være nøgen. Redningen kom, ligesom i filmen, fra uventet kant:

- Heldigvis, ud af det blå, gravet op af den mørke muld i Jylland, kom Tobias [Stelzner, red.] heldigvis. Han var helt brun med sixpack. Helt sindssygt. Jeg er jo ret skaldet, og han har så meget hår. Helt frodig heroppe, det var helt vidunderligt, fortæller Peter Molde-Amelung.

Jomfruer fra rummet får biografpremiere den 9. februar, og du kan finde dine billetter her på kino.dk.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.