Michael Keaton sparker røv som Batman i ny episk trailer til 'The Flash'

Superheltefilmen får premiere til sommer
Billede
(© The Flash / Warner Bros.)

Traditionen tro betyder Super Bowl-finalen i USA en masse nye trailers. Heriblandt den første lange trailer til superheltebraget The Flash, der betyder på 2 x The Flash, 2 x Batman, Supergirl, General Zod og meget mere!

Se traileren øverst.

Barry Allen aka The Flash rejser tilbage i tiden for at ændre sin families skæbne, men han bliver fanget i en virkelighed, hvor General Zod er vendt tilbage og truer med total ødelæggelse. Uden andre superhelte til at hjælpe.

Medmindre han kan få aktiveret en pensioneret Batman og befri en fængslet helt fra Krypton – dog ikke dén han regner med. Selve universet er truet, men er Barry klar til at give det ultimative offer?

Traileren til 'The Flash' er fyldt med action, og udover at Ben Affleck optræder som Batman, så har vi altså også Michael Keaton tilbage som The Dark Knight - som skuespilleren sidst var for 31 år siden. Og han sidder ikke på sin flade i traileren.

 

LÆS OGSÅ: DC annoncerer 10 superhelte-projekter: Fra ny Superman og gyserfilm til Batman & Robin

Keatons Batman får således både lov til at uddele tæsk, komme med one-liners og leverer den ikoniske replik "I am Batman".

Derudover løber Barry rundt med en anden udgave af sig selv, Michael Shannon gentager rollen som Zod, som han første gang spillede i Man of Steel, og vi får den første forsmag på Supergirl i skikkelse af Sasha Calle.

Vi gætter på, at DC stadig har nogle flere kort oppe i ærmet, så vi kan nok forvente at møde andre superhelte-kendinge i 'The Flash'. Tidligere har både Superman, Wonder Woman og Aquaman været rygtet til at dukke op.

'The Flash' har efter sigende fået forrygende publikumsreaktioner, og den nye DC-chef James Gunn har da også kaldt filmen for "en af de bedste superheltefilm, som han nogensinde har set".

Superheltefilmen vil fungerer som et slags reboot af DC, som med Gunn i spidsen har en lang række nye projekter planlagt under banneret DCU – se de første 10 projekter her.

Bag kameraet står It-instruktøren Andy Muschietti, mens manuskriptet er forfattet af Christina Hudson, som tidligere har skrevet bl.a. Birds of Prey og Bumblebee.

'The Flash' får premiere den 14. juni 2023.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)